Stjernens A-lag sesongen 2015-201.
Stjernens A-lag sesongen 2015-201.

Stjernen kan tukte Frisk

Skaderammede Stjernen får spillere tilbake til torsdagens hjemmekamp mot Frisk. Det skal øke vinnersjansene og oddsen er sprek.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 2:
Zuccarello jakter rekord
Oddstips 3:
Fred og co taper igjen
Oddstips 4: Lakers er hete
Rapport:
Disse PL-stjernene ble skadet i landslagspausen
V5A Bjerke: Bjerkelunsj med Gunnar
V65 Bergen:
Buer med fete sjanser
V64 Bergsåker: V64 med skrell fra Norge

Langoddsprogrammet torsdag er ganske spedt når det gjelder fotballkamper, da den internasjonale landslagspausen grunnet playoffkampene er over og klubbfotballen ikke ruller igjen før til helgen. Det innebærer et oddsprogram nesten bare preget av ishockey både her hjemme og utenlands.

Stjernen - Frisk H 2,40
Vi nærmer oss halvspilt av grunnserien i Get-ligaen her hjemme, og ikke uventet er Stavanger på tabelltopp, dog knepent foran Lørenskog. Disse to hart fått luke til resten av lagene, og først nede på 8. plass finner vi Stjernen med 18 poeng. Kveldens motstander Frisk er på 4. plass med 31 poeng.

Det var stilt visse forventninger til Stjernen foran denne sesongen, men Fredrikstad-laget har slitt med store skadeproblemer og resultatene har nok vært litt under forventet hittil. Heller ikke hjemme i Stjernehallen har det blitt særlig uttelling. Kun en av sesongens sju første hjemmekamper har endt med seier etter ordinær tid.

Torsdag er det uansett bedring på skadefronten. Curtis Gedig har trent på is for fullt denne uken og er klar for match i kveld. Anders Pedersen ser også ut til å kunne spille for fullt etter at han måtte stå over sist pga tidligere kneskade og ny smell i samme kne mot VIF. Marcus Karlsson borte sist med feber og influensa, skal være klar i morgen igjen. Myles Bell er pr i dag skadet og blir nok ute i noen uker.

Frisk har vært involvert i svært jevne kamper i det siste. Fjerde sist ble det overtidsseier borte mot skuffelsen Storhamar (2-1), tredje sist ble ny overtidsseier (3-2 mot Sparta), nest sist overtidsseier hjemme mot Manglerud/Star (2-1), mens det søndag ble det 1-2 tap borte mot nestjumbo Lillehammer.

Hjemmelaget får altså flere spillere tilbake i kveld, og har levert bra i det siste. Fjerde sist ble det borteseier mot Stavanger (2-1) og da var det ikke så overraskende at det ble slitekamp hjemme mot tabelljumbo Kongsvinger (3-2 seier etter forlengning). Nest sist ble det overtidstap mot Vålerenga (2-3) og sist ble det hjemmetap (0-3) mot meget formsterke Lørenskog som står med ni strake seire.

2,40 i odds på Stjernen-seier i kveld er spennende og må være verd et forsøk. Spilles.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør