Stoler på Brøndby til brukbar odds

AC Milan sørget for gevinst på gårsdagens forslag. Sjekk dagens tips her.

Kommersielt

Cup og serie fra nabolandene preger oddsprogrammet i dag.

I tillegg til kampene på spillforslaget nevner vi at oddsen på at AIK ryker på en smell i cupen er nå klart markedsledende fra Norsk Tipping. Lederlaget i Superettan, IFK Norrköping, gir hele 3,60 på eget gress.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Alt og ingenting å spille for
To lag uten noe å spille for på tabellen, men med hver sin meget spesielle statistikk som bør brytes her. Jumbo Silkeborg har nemlig ikke vunnet på hjemmebane i denne sesongen (0-4-11), mens Brøndby ikke har vunnet på sine 15 bortekamper (0-9-6). Gjestene har fått flere spillere tilbake fra skade de siste ukene, mangler fortsatt to ganger Rasmussen. Solide da gode OB ble slått 1-0 sist.

Her bør motivasjonen være på topp hos begge, 1,70 på at det beste laget vinner er godkjent.

Bortelaget vinner Göteborg-derby
ÖIS og Häcken har begge ambisjoner om opprykk, aller størst forventninger til bortelaget. Hjemmelaget har 11 poeng etter seks kamper, slo lille Sylvia 4-0 sist etter tre kamper uten seier. Häcken er bare poenget bak, vant komfortabelt mot Sirius i helgen.

1-1 da disse møttes i Allsvenskan i fjor. Spill på U til bare 2,60 er selvsagt uaktuelt, oddsen på Häcken er det derimot ingenting å si på. Vi kjøper 2,25.