Formspissen Papiss Cisse er en av mange tunge fravær for Newcastle i dagens cupkamp mot Leicester.
Formspissen Papiss Cisse er en av mange tunge fravær for Newcastle i dagens cupkamp mot Leicester. Foto: Scott Heppell (Ap)

Store fravær for managerløst Newcastle

Leicester har ypperlige vinnersjanser i dagens cupkamp.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Oddstips 1:  
Wigan kan ikke prioritere cupen
Dagens dobbel:
Møter to totalt formløse lag
Tippetips: 
Store penger på gang?
Tour de Ski: 
Røthe er ikke sjanseløs
Tour de Ski: 
Bjørgen til over to ganger pengene
V75 Biri:
  Jackpot med Jerven

FA-cupen dominerer lørdagens langoddsprogram, men det er også godbiter som La Liga og Tour de Ski på menyen.

Oddstips 2

Leicester - Newcastle H


Vi er kommet til tredje runde i FA-cupen, der lagene i Premier League og Championship gjør sin inntreden.

Leicester tok et velfortjent poeng borte mot Liverpool første nyttårsdag til tross for at laget fikk to billige straffer og 0-2 mot seg i første omgang. Slo Hull 1-0 på bortebane runden før, men var heldig som klarte å holde nullen i den matchen. Ligger fortsatt sist i Premier League, og det skiller fire poeng opp til sikker plass.

Danny Drinkwater og Kasper Schmeichel er ute med skader, men Paul Konchesky er tilgjengelig igjen etter karantene. Jeffrey Schlupp og Riyad Mahrez spiller for siste gang før Afrikamesterskapet. Manager Nigel Pearson har ellers varslet en del endringer på laget til dagens kamp.

John Carver debuterte som vikarmanager i Newcastle i hjemmekampen mot Burnley første nyttårsdag. Det gikk bra frem til hvilen, men laget spilte en svak andreomgang og måtte nøye seg med 3-3 mot nedrykkskandidaten.

Slo Everton 3-2 hjemme runden før og ligger på tiendeplass.

Forsvareren Steven Taylor skadet akillesen mot Burnley og risikerer å miste resten av sesongen. Spissen Papiss Cisse er ute med karantene og har forlatt klubben for å lade opp til Afrikamesterskapet.

I tillegg har laget en meget lang skadeliste: Keeperne Tim Krul og Rob Elliot, Siem de Jong, Rolando Aarons, Gabriel Obertan, Sammy Ameobi og Ryan Taylor.

Leicester har har imponert i de siste kampene, mens Newcastle spilte forferdelig svakt etter hvilen mot QPR. Vi tror hjemmebanefordelen avgjør her og spiller H til 2,30 i odds.