MYE JUBEL: Seks seire de siste syv er en solid formkurve for Valencia. Her er Pablo Piatti sammen med Paco Alcacer under seieren mot Elche.
MYE JUBEL: Seks seire de siste syv er en solid formkurve for Valencia. Her er Pablo Piatti sammen med Paco Alcacer under seieren mot Elche. Foto: Jose Jordan (Afp)

Store ting er på gang i Valencia

Valencia har en fin sesong i ryggen og kan krone det hele med Champions League-spill.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 2: Marseille ler sist i gullkampen
Langskudd: Desperate Burnley kan sjokkere Spurs
V4 Romme: V4-omgang med frekke objekter
V75 Romme: V75-omgang med 13 mill i jackpot

Det er flott langoddsprogram denne søndagen. Hele Europa er i sving og det er bare én dag til Tippeliga-start.

På lørdag løsnet det litt på oddstipsene, og én singel (til 2,15 i odds) og dobbelen (til 3,30 i odds) sørget for en fornøyelig påskeaften.

Dagens single 1
Valencia - Villarreal, H 1,95

Dagens single 1

Valencia - Villarreal H

Hjemmelaget skulle trolig ønske at landslagspausen aldri kom. For de stod med seks seire de siste syv og et solid grep om tredjeplassen i La Liga. Kun Barcelona har færre innslupne mål enn Valencia i år.

Faktisk er ikke seriegullet utenfor rekkevidde, selv om det er nok av poeng opp til ligaleder Barcelona. Uansett: Champions League-spill ville vært en stor seier for den tidvis kriserammede klubben.

Det er mange som har glemt at Valencia virkelig var en av Europas beste lag på begynnelsen av 2000-tallet. Nå er de på vei til gamle høyder, mye takket være frisk kapital fra Singapore.

12-1-1 på hjemmebane er ligaens beste hjemmestatistikk. Enzo Pérez er eneste skadede spiller for vertene.

Bortesvake Villarreal
Selv om Villarreal bare er tre plasser bak dagens motstander, er det hele elleve poeng som skiller dem. Det realistiske målet for den gule ubuten er trolig Europa League denne sesongen.

Landslagshvilen kom på et betimelig tidspunkt for de gule. De siste syv kampene før pausen hadde de bare én seier og fire tap.

Til dagens kamp må de klare seg uten suspendert Moi Gomez og skadede Bruno, Adrian Marin, Denis Cheryshev og Victor Ruiz.

4-7-3 er en ikke altfor solid bortestatistikk for Villarreal.

Dette blir en nøkkelkamp for hjemmelaget og vi tror de vil ha null problem med å innfri: 1,95 på hjemmeseier blir dagens spill fra La Liga.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør