HEI OG HOPP: Gustav Wikheim på flyvetur under 1-0-tapet for Mlada Boleslav.
HEI OG HOPP: Gustav Wikheim på flyvetur under 1-0-tapet for Mlada Boleslav. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Strømsgodset hater denne banen

Siden deres forrige seier på Alfheim i 2001, har Strømgodset to poeng fra åtte kamper i nord.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 2: Aalesund utnytter et svekket Start
Langskudd: Wenger jakter fortsatt sin revansje
Tippekupongen: Rosenborg fosser videre

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Frem mot sesongstart i Premier League, vil Nettavisen komme med sine spådommer for tabellen. Sjekk ut vårt tabelltips her!

På søndagens langoddsprogram er det kamper fra hele Europa, inkludert Tippeligaen. Full runde fra norsk toppfotball og Community Shield med Arsenal mot Chelsea gjør dette til en perfekt oddsdag!

Undertegnede tar selvkritikk for skivebommen da vi støttet Vålerenga. Heldigvis gikk gårsdagens dobbel til 2,48 i odds inn.

Er du sugen på å vinne en VIP-tur til seriestart 16/17 i Premier League? På Nettavisens nye Premier League-fantasy kan du gjøre nettopp det!

Dagens single, innleveringsfrist klokken 17.55.
Tromsø - Strømsgodset, H 2,45.

Denne kampen blir spennende! Tromsø er inne i en veldig sterk periode, til tross for at de tapte knepent helt på tampen for Odd forrige helg.

De har 3-2-2 de siste syv kampene og har med det nærmet seg trygg grunn med monsterfart. Men laurbærene bør de holde seg langt unna - det er stadig stor fare for nedrykk og de kan ikke mistet denne gode flyten.

Spesielt på hjemmebane har de levert solid den siste perioden og har vunnet de tre siste på Alfheim. Godkjent form å ta med seg inn mot denne viktige kampen.

Det er ingen nye på skadelisten og Tromsø er også uberørt av suspensjoner. Som ikke det var nok: Thomas Kind Bendiksen gjør comeback på lån fra Molde.

Tøft Godset-program
Strømsgodset har brukt Tippeliga-hvilen på å spille - og tape - Europa League-kvalifiseringskamper. Sist torsdag ble det 2-0 for Hajduk Split i Kroatia, i det som var en beintøff kamp.

Det kan virke som om det tette kampprogrammet og mangelen på hvile begynner å påvirke Strømsgodset-spillerne noe. Nå har de tapt to kamper på rad og også spilt svakt i begge to.

På Alfheim har de også en svært svak statistikk de siste årene. 0-2-6 er deres statistikk de siste oppgjørene i nordens Paris.

«Nana» Boateng er suspendert og Marvin Ogunjimi er stadig skadet.

Når Strømsgodset åpenbart sliter så mye på Alfheim og Tromsø atpåtil har forsterket stallen, er det veldig mye som taler for hjemmeseier. Og oddsen er tiltrekkende - vi spiller H til 2,45!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør