TIL MILAN: Mange ble overrasket da Carlos Bacca dro fra Sevilla til Milan før årets sesong.
TIL MILAN: Mange ble overrasket da Carlos Bacca dro fra Sevilla til Milan før årets sesong. Foto: Luca Bruno (Ap)

Superspissen Bacca er endelig på gang

Carlos Bacca har produsert mål jevnt og trutt for Milan i det siste, og blir tungen på vektskålen også i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er en rekke spennende kamper på onsdagens langoddsprogram. Ligacup spilles på hele kontinentet og italiensk Serie A stiller med full runde!

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Denne kampen vinner selv Liverpool 
Langskudd: Deila får mer hodebry
Tippekupongen: Realt bananskall for United

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper

V75 Bjerke: Giganten viser vei mot bonuspotten

Dagens dobbel 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Torino + Milan, samlet odds 3,09.

Torino - Genoa, H 1,87
Torino fikk en svært god start på sesongen, men har kludret det til i de tre siste bortekampene og tapt alle. De har bare 2-3-3 de siste syv og sliter åpenbart uten noen store navn som er skadet.

Likevel har vi liten grunn til å tvile på Torino i det lange løp, all den tid troppen er så solid som den er. Å tape 3-0 borte for Lazio er ikke spesielt uventet, selv om det var fryktelig tafatte i den kampen.

Hjemme har de bedre statistikk denne sesongen, og har for eksempel slått Fiorentina hjemme. 3-1-0 er en bra statistikk.

Torino har et visst stopperproblem med både nøkkelspiller Maksimovic og den svenske backupen Pontus Jansson ute, i tillegg er Farnerud, Obi, Avelar og Gazzi ute.

Genoa har ikke fått en bra sesongstart og sliter tungt med å komme i gang denne sesongen. De har riktig nok slått både Chievo og Milan hjemme, men borte har det vært svært svakt. De tapte til eksempel 2-0 borte for svake Empoli i helgen og den offensive, friflytende fotballen de ble kjent for forrige sesong, er ikke til å se. Mye på grunn av tapet av stjernespillere som Falque og Perotti, men nedturen er virkelig drastisk uansett.

Fra fem bortekamper har de faktisk bare scoret ett mål, og de har 0-1-4 på bortebane denne sesongen. Det er en vanvittig svak statistikk og 16. plass i ligaen vitner om et lag uten selvtillit.

Göran Pandev er tvilsom.

Hjemmelaget tar denne. Genoa er i uhyggelig svak (borte)form, mens Torino har vist gode takter på hjemmebane i høst. Samtidig er det uhyre viktig for dem å slå tilbake etter en noe traust periode. Hjemmeoddsen på

Milan — Chievo Verona, H 1,65
Milan har ikke sluppet inn mål mot Chievo de siste fem kampene og har svært god kontroll på et lag som nå inneholder eks-Milanspillerne Alberto Paloschi og Valter Birsa i angrepet.

Milan spiller fortsatt lite overbevisende fotball og til tross for at de har fire poeng på to kamper mot lag fra øvre halvdel av tabellen, er det ikke mye angrepsfotball å skryte av.

Positivt er det dog at Carlos Bacca endelig er på gang og har scoret i to ligakamper på rad. I tillegg spilte Alessio Cerci en svært bra kamp i helgen, en spiller man har ventet lenge på. Det er også ventet at Andrea Bertolacci - som ble kjøpt i sommer for en 20 millioner euro høy pris - starter kampen. Han briljerte virkelig med sitt innhopp i helgen.

Dette Milan-laget har åpenbart problemer, og var heldige da de fikk straffespark og rødt kort til motstanderen i helgens knepne 2-1-seier over Sassuolo. Likevel får man selvtillit av å vinne kamper og hjemme har de ikke vært helt elendige. Tross alt.

På skadelisten finner vi fortsatt angriperne Jeremy Menez og Mbay Niang, som ikke har spilt en kamp denne sesongen. Mario Balotelli er tvilsom.

Chievo startet sesongen svært imponerende og stod for noen imponerende prestasjoner, men de siste fire kampene har de bare tatt to poeng. Sist var de altfor svake hjemme mot Napoli, og selvtilliten har trolig ikke vært verre denne sesongen.

Alberto Paloschi har sluknet fullstendig på topp, mens Valter Birsa har vist hvilken begrenset spiller han er. Mattiello og Hetemaj er skadet, sistnevnte kan rekke kampen.

Det er stor kvalitetsforskjell mellom lagene her, og vi har klart mest troen på Milan - uansett hvor tungt de sliter. Hjemme skal de vinne kamper som dette og historisk har de svært god kontroll. 1,65 er rent historisk godt betalt for Milan hjemme mot Chievo, og vi tror selv denne utgaven av Milan kaprer tre poeng.

3,09 på et par normalt solide hjemmelag mot et par svært formsvake lag er rett og slett umulig å avslå.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør