Matej Vydra (til høyre), Troy Deeney (til venstre) og tidligere Lyn-spiss Odion Ighalo (ikke på bildet) har scoret til sammen 53 seriemål for Watford denne sesongen.
Matej Vydra (til høyre), Troy Deeney (til venstre) og tidligere Lyn-spiss Odion Ighalo (ikke på bildet) har scoret til sammen 53 seriemål for Watford denne sesongen. Foto: Daniel Hambury (Pa Photos)

Superspissene sender Watford til Premier League

Tre av Championships heteste spisser spiller alle på samme lag.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
  Vi garderer Barca og Bayern
Dagens langskudd: Skadeskutt Bayern i trøbbel
V76 Bjerke:  Oscar skinner i hovedstaden
V5 Bjerke:  Toto runder alt og alle
V4/V5 Täby:  Fantastiske galoppdager

Onsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Champions League, Championship, League Two, Ligue 1, Superettan og dansk cup.

Dagens oddstips

Nottingham Forest - Watford B


Nottingham Forest har vært et merkelig lag de siste par sesongene. Lange og gode perioder med stabil poengfangst er blitt avløst av like lange rekker med elendige resultater og prestasjoner.

Skogvokterne fikk en kraftig opptur da Dougie Freedman ble ansatt 1. februar, men de siste kampene har vært traurige for fansen. På fire runder er det bare blitt ett poeng, og lavmålet i denne perioden var 0-1-tapet hjemme for Huddersfield i helgen. Laget liger på tiendendeplass, og playoff-toget har gått for i år.

Freedman har varslet at han kan komme til å gjøre en del endringer på laget grunnet de svake prestasjonene i det siste, og midtbanespilleren Gary Gardner, som er tilbake etter karantene, er aktuell fra start.

Toppscorer Britt Assombalonga (15 mål) er ute med skade, og Chris Cohen, Andy Reid og Matty Fryatt (6 mål) er heller ikke med i troppen.

Angriperne Dexter Blackstock og Mo Barrow mistet Huddersfield-kampen og regnes som usikre.

Watford har tre av Championships mest spennende spisser i Troy Deeney (20 mål), Odion Ighalo (19 mål) og Matej Vydra (14 mål). Trioen har bøttet inn mål siste del av sesongen, noe som har sendt London-klubben helt i teten av tabellen.

Det skiller fire poeng og tre plasser opp til serieleder Bournemouth etter tirsdagens kamper (Bournemouth, Middlesbrough og Norwich vant sine oppgjør), men Watford vil klatre til annen- eller tredjeplass dersom det skulle bli seier i kveld.

Backen Joel Ekstrand, midtbanespilleren Sean Murray og angriperen Fernando Forestieri er ute med skader for bortelaget, men forsvareren Craig Cathcart er tilgjengelig igjen etter å stått over Millwall-kampen.

Et sprudlende og opprykksjagende Watford mot et ferdigspilt Forest som ikke har fått det til i det siste. Vi setter pengene på bortelaget. Oddsen på B er 2,10.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus