Foto: PEDRO ARMESTRE (Afp)

Svekket Getafe taper

Fire mann mangler til derbyet mot Rayo Vallecano.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag
V4 Romme: Mer svensk suksess

V65 Mantorp: En lekker dame
V5 Drammen: Sykt spennende banker

Regnskap: 12 rette på første forsøk

Etter en innholdsrik helg er det som vanlig tynnere utvalg på langoddsen mandag, men noe finner vi, blant annet fotball fra Primera Division og FA-cupen i England. Dessuten spilles det ishockey i Sverige og Russland.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
236. Rögle - AIK H 2,30

Elitserien. Rögle viste en del positivt igjen da de hentet seg inn til 3-3 og vant i spilleforlengelsen hjemme mot MODO forrige runde. Det har vært en tøff høst for Rögle, de ligger sist og det begynner å bli langt opp. Når de likevel lykkes en gang i blant, er det nesten alltid hjemme i Lindab Arena. AIK ble for små hjemme mot Skellefteå (1-4) og borte mot Linköping (1-3) i sine to siste, og de hører til i kvartetten som per dags dato ligger an til å havne utenfor sluttspill (Rögle, Timrå, AIK og Växjö). De har allerede tapt 1-4 på dagens bane denne sesongen, og kveldens oppgjør blir trolig jevnt. Vi synes hjemmelaget burde vært svake favoritter og setter en slant på H til 2,30.

Dagens avslag
238. Karlskrona - Mora B 1,65

Hockey Allsvenskan. Karlskrona er bunnlaget, men de viser positive takter med seier i sine tre siste hjemme. De har også slått dagens motstander 2-1 hjemme i oktober. Mora går for å være et bedre lag, men har tross alt ikke vunnet med enn 5 av 17 bortekamper i etter tre perioder. Vi fikk rundt 1,75 på Mora da de tapte her sist, og 1,65 på at de vinner denne gangen er lite fristende. Dette kan bli jevnere enn oddsen indikerer.

Dagens spill
Vi lar cupfotballen ligge, og det er bare to interessante objekter på vår liste. Rögle, som blir dagens langskudd, og Rayo Vallecano i Primera Division.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

247. Rayo Vallecano - Getafe
Spansk Primera. Madrid-klubben Rayo Vallecano gjør det bra på øverste nivå. 8-1-8 totalt og 5-1-3 hjemme er pent for en av ligaens mindre klubber. Bare Barcelona, Real Madrid og Zaragoza har vunnet her. Det har gått 14 runder uten at de har spilt uavgjort, det har ikke skjedd siden 0-0 hjemme mot Sevilla i september. De rundet av før jul med borteseier i Valencia og 3-0 hjemme mot Levante.

Trener Paco Jémez har manglet Rodri (f) og Jose Carlos (m) siden slutten av november, nå er Mikel Labaka (f) også ute. Fra før mangler også målvakten Cobeno. Slik kan hjemmelaget starte, tror Marca:

Ruben - Tito, Galvez, Amat, Nacho - Trashorras, Fuego - Vazquez, Dominguez, Piti - Baptistao

Getafe må være et av de merkeligste lagene i ligaen. Madrid-klubben kan være tafatte og skape null og niks i flere kamper på rad, før de overrasker, for eksempel med å slå Valladolid, Espanyol og Malaga på rad, slik de klarte i november og desember. Den siste før jul ble tapt 2-4 i Valencia, men var den syvende kampen på rad der Getafe scoret minst ett mål, så formen er ikke så gal. 3-2-4 på bortebane og 7-3-7 totalt gir en plassering midt på tabellen, ett poeng bak dagens motstander.

Bortelaget har fire mann ute som normalt kunne startet kampen, Mane (f), Lacen (m), Barrada (m) og Pedro Leon (m) er ikke med og det svekker bortelaget. Vi kan få se en slik startoppstilling:

Moya - M. Torres, Lopo, Alexis, Valera - Michel, X. Torres, Castro, Sarabia, Latifa - Alvaro

Vi har liten tro på at dette derbyet blir jevnt, her kommer ett av lagene til å skuffe, og vi tror det blir Getafe. De er svekket på midtbanen og møter et sterkt hjemmelag. 2,15 for hjemmeseier ser fint ut og vi setter 100 kroner på denne singelen. Spillefrist klokken 19.55.

247. Rayo Vallecano - Getafe 2,15 2,85 2,75

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør