Kim André Madsen (bildet) og stopperkollega Jørgen Horn er én av fire sentrale Strømsgodset-spillere som går glipp av kampen mot Odd.
Kim André Madsen (bildet) og stopperkollega Jørgen Horn er én av fire sentrale Strømsgodset-spillere som går glipp av kampen mot Odd. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)

Svekket Godset i trøbbel

Strømsgodset sliter med tunge fravær i kveldens vriene bortekamp mot Odd.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrig innhold fra Sportspill onsdag:
Tippetips: 
Dobbel jackpot og 2,4 mill i potten
Dagens dobbel 1: 
Stabæk like gode som RBK
Vinn 755 mill her:
  Har du husket Eurojackpot?
Få oversikt:  
Skader og karantener i Tippeligaen
V76 Bjerke:
  Vikingen styrer showet
V4/V5 Täby:
Ny galoppsukse

Vi står overfor et flott onsdagsprogram på Langoddsen, med Champions League-semifinale mellom Real Madrid og Juventus og full runde i Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Tipset på Bayern München-seier til 2,35 i odds satt i går, og i dag lanserer vi to dobler. Den første kan du lese om her.

Odd – Strømsgodset H 1,95
Odd var heldig som klarte å få med seg poeng borte mot Viking sist, og det stemmer ikke helt for skienslaget om dagen. To poeng på de fire siste kampene er på ingen måte bra nok for en klubb med medaljeambisjoner, men faktum er at laget ikke har fortjent bedre.

Odd kan nok en gang stille med fullt lag.

Det løsnet virkelig scoringsmessig for Godset forrige runde, og 5-3-seieren over Glimt er en av de mest spennende kampene så langt i Tippeligaen. Tre baklengs mot ligaens bunnlag og totalt fjorten på sju runder er imidlertid langt svakere enn det som kreves av et topplag.

Trener David Nielsen er smertelig klar over at laget slipper inn for mange mål, og de siste dagene er blitt brukt til å terpe på defensive detaljer. Men med de faste midtstopperne Kim André Madsen og Jørgen Horn ute kan det bli tøft å demme opp for et hjemmesterkt Odd-lag.

Viktige Gustav Wiheim soner i tillegg karantene, mens Petter Vaagan Moen er skadet.

Vi setter pengene på Odd-seier mot et svekket Godset.

Real Madrid – Juventus H 1,50
Juventus imponerte i det første semifinalemøtet og tok en nokså fortjent 2-1-seier. Det var imidlertid viktig for Real å få med seg et bortemål, og spanjolene har et brukbart utgangspunkt før kveldens returkamp.

Real var offensivt svekket av skadene på Luka Modric og Karim Benzema sist. Førstnevnte mister også denne kampen, men det ser ut til at Benzema blir klar. Trener Carlo Ancelotti har ellers ingen fravær av betydning.

Hos Juventus er midtbanemotoren Paul Pogba tilbake fra skade, og da er samtlige av lagets viktigste spillere tilgjengelige.

Juventus er et av de verste lagene man kan møte på bortebane, men italienerne er ikke like solide på fremmed gress. I gruppespillet ble det tap både for Atletico Madrid og Olympiakos, og i Serie A er bortestatistikken langt svakere enn hjemmestatistikken (9-5-3 mot 15-3-0).

I bortekampen mot Monaco i semifinalen spilte Juventus taktisk klokt og sikret avansement med 0-0. Et Real i Madrid med Benzema tilbake i angrepet er imidlertid en langt tøffere oppgave, og vi tror ikke italienerne klarer å unngå tap i kveld.

Samlet odds for dobbelen: 2,93.

Kampstart i Skien: 18.00. I Madrid: 20.45.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør