BARE JUBEL: Bafetimbi Gomis og Jonjoe Shelvey jubler etter å ha sikret tre poeng mot Newcastle sist.
BARE JUBEL: Bafetimbi Gomis og Jonjoe Shelvey jubler etter å ha sikret tre poeng mot Newcastle sist. Foto: Carl Recine (Reuters)

Swansea blir bare sterkere

Waliserne virker urokkelige denne sesongen, og har imponert stort i innledningen.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Dagens single: West Ham reiser seg 
Dagens langskudd: Köln kan få et sjokkresultat mot Wolfsburg
Tippekupongen: Stabæk har fortsatt RBK-los

V4 Klampenborg: Marius i hetluften
V75 Drammen: V75 med dobbel sjuerpott

Serie A tabelltips: Syv lag med i tittelkampen
Skaderapport
: Disse er skadet i Tippeligaen
Tippemagasinet: Her blir Vegard Hansen tatt på fersken

dagens langoddsprogram er det bare å fråtse i godbiter fra hele Europa, Premier League og Tippeligaen inkludert. I tillegg er Serie A og La Liga endelig tilbake!

Husk fantasy!

Bonuspotten vokser stadig og blir stadig mer lekker. Nå er den oppe i 2,4 millioner kroner.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.25.
Swansea + Frankfurt, samlet odds 4,00.

Sunderland - Swansea, B 2,00
Sunderland, dere. For en katastrofal åpning på sesongen. I to kamper har de havnet under 3-0, og ikke våknet før det var for sent. Det virker som om Dick Advocaat har feilet i å rydde opp i de enorme holdningsproblemene i Sunderland.

Å lese lokalavisen Sunderland Echo er for tiden trist lesning. Det skrives daglig om spillerne som ønsker seg vekk (sist i rekken er Jermain Defoe) og det er utvilsomt en krisestemning i og rundt klubben. Dick Advocaat så neppe dette for seg da han forlenget med klubben og dette er blitt en mangeårig sykdom for klubben.

Forhåpentligvis har de fått en vekker etter disse begredelige resultatene og ikke minst innsatsene. Hvis ikke kan også dette bli stygt. Likevel skulle man tro at de fikk det etter åpningstapet mot Leicester, og innsatsen var bare enda svakere mot Norwich uken etter.

Adam Johnson er skadet, det er også Gomez.

Swansea har knapt spilt en dårlig kamp under Gary Monk og forrige helg hadde de få problemer med å sende Newcastle hjem uten poeng. Bafetimbi Gomis har fortsatt der han slapp og Jefferson Montero er blitt et mareritt for backene han møter.

Swansea var solide også borte forrige sesong, med tallene 7-3-9. Waliserne må finne seg i å være stor favoritt også her. Det er ikke så rart - de har spillemessig vært bunnsolide de to første kampene.

Ki er skadet for Swansea, men nærmer seg kraftig en retur. Uansett hvor god sør-koreaneren er, har Swansea enormt bra dekning på midten.

Sunderland har virkelig vært katastrofale for tiden, og Swansea spiller som et topplag. Derfor er 2,00 på borteseier mer enn godkjent. Likevel vil vi ha futt på objektet og dobler med en annen, spennende kamp.

Frankfurt - Augsburg, H 2,00
Hjemmelaget fikk en veldig tøff åpning på sesongen med bortekamp mot Wolfsburg, men rent spillemessig kom de greit fra det. De tapte 2-1 mot en av tittelufordrerne, men hadde gode sjanser til å knabbe med seg et poeng i sluttminuttene.

Frankfurt var solide på hjemmebane forrige sesong og hadde 9-5-3 - veldig typisk tysk. På tabellen endte de seks poeng bak dagens motstander, som hadde en strålende sesong.

De har skrevet kontrakt med en ny trener i Armin Veh, som ledet laget dyktig inntil for bare ett år siden, og har hatt opphold i Stuttgart siden det. Akkurat det kunne gtt bedre. Uansett bringer han 25 år med Bundesliga-erfaring.

Hjemmelaget er imidlertid skadeplaget. Fjorårets toppscorer Alexander Meier er blant de skadde. De øvrige er Yannick Zummack, Sonny Kittel, Anderson Bamba, Emil Balayev og Marc Stendera.

Augsburg var poengmessig Bundesligas sjette beste bortelag forrige sesong, med 18 poeng fra 17 kamper og 6-0-11. De hadde en vidunderlig sesong og endte til slutt på 5. plass, men det få som tror de vil gjenta bragden.

Den påstanden ble underbygget i åpningskampen mot Hertha Berlin. Augsburg fikk en mann utvist i første omgang og også et straffespark imot like etter pause. De klarte ikke hamle opp med en av nedrykkskandidatene og endte opp uten poeng med 0-1.

Skadeplaget er også Augsburg, som har Daniel Opare og Raul Bobadilla nye på skadelisten. På sykestuen finnes allerede Max Reinthaler, Marco Schuster, Jan Moravek, Arif Ekin, Piotr Trochowski og Shawn Parker.

Frankfurt spilte ikke så verst i en tøff bortekamp og var solide hjemme forrige sesong. Vi tror 2,00 vil gi godt betalt og totaloddsen på 4,00 er lekker!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus