Mark Cooper må finne på noe lurt for å overliste Bristol i dag.
Mark Cooper må finne på noe lurt for å overliste Bristol i dag. Foto: Empics Sport (Pa Photos)

Swindon savner landslagsstjernene

Swindon Town sliter med formen, og det blir ikke bedre når de møter serielederen uten tre av sine nøkkelspillere.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Langskudd: Alt press er på Mjøndalen
Tippekupongen: Vi skal til Englands bakgård
V75:
Fest med Soho

Helgens langoddsprogram er i stor grad preget av landskampene som spilles, men det finnes også hockey og tippeligakvalifisering for de som er interessert i det.

Dagens single
Swindon Town - Bristol City, B 2,40

Dagens single

Swindon - Bristol B

Hjemmelaget blir ofte rammet av landslagspauser, for noen av deres viktigste spillere er på oppdrag med sine respektive landslag. Denne gangen er det australske Massimo Luongo og irakeren Yaser Kasim som ikke får deltatt for sitt klubblag.

De siste syv kampene har de også kun to seire, og Swindon må finne tilbake til formen de viste i sesongåpningen. 4-3-1 er hjemmestatistikken.

Kaptein Nathan Thompson var egentlig suspendert, men klubben fikk medhold i sin klage og dermed stiller han til start (korrigert). Swindon Town mangler tre av sine nøkkelspillere, og det blir uhyre vanskelig å erstatte disse. Veien ligger tilsynelatende åpen for rivalene Bristol City.

Ubeseirede Bristol
Bristol har koblet et stødig grep om førsteplassen, og viser ingen tegn til å ville slippe den. De har enda til gode å tape i ligaen etter 16 kamper, dog med seks uavgjort.

Gjestene har også stolte tradisjoner fra Englands øverste nivå, og virker å lengte tilbake til velmaksdagene. Den fotballen de har vist så langt i år er intet mindre enn overbevisende, og det virker som Bristol er laget å slå - uten at noen har klart det så langt, seksten kamper inn i sesongen.

4-4-0 er en solid bortestatistikk. Imidlertid må de klare seg uten Wes Burns og muligens Mark Little.

Det skal bli veldig vanskelig for hjemmelaget å erstatte landslagsspillerne. Når i tillegg formen er så svak og kaptein Thompson er ute, virker 2,40 på seier til ubeseirede Bristol som et meget lekkert spill.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør