Scunthorpe jager opprykk fra League 2, men får problemer med Accrington i kveld, varsler Nettavisens oddsekspert.
Scunthorpe jager opprykk fra League 2, men får problemer med Accrington i kveld, varsler Nettavisens oddsekspert. Foto: Dave Howarth (Pa Photos)

Taper for første gang på 15 kamper

I kveld er det slutt på flaksen for Scunthorpe.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er mye OL på oddsprogrammet i dag, og vi kan også spille på fotballkamper fra diverse ligaer.

Dagens langskudd
Accrington Stanley - Scunthorpe H 2,75

Scunthorpe er ubeseiret i 14 matcher på rad med Russ Wilcox ved roret. Han tok over managerjobben i november, og det er ingen tvil om at han har vært en suksess.

Jeg setter imidlertid spørsmålstegn ved lagets form og tror at det snart kan komme en reaksjon.

Har spilt uavgjort i de siste fem kampene, og i flere av dem har man ligget tynt an. Ble i stor grad utspilt av Fleetwood (0-0) og slet også mot Chesterfield sist (1-1). Kunne fort ha tapt for Hartlepool (omtrent på samme nivå som dagens motstander) nest sist, men klarte også da å redde ett poeng.

Det er ikke kommet rapporter om nye fravær, men Wilcox kan komme til å rotere på et par plasser for å unngå slitasjer.

Accrington har fått et par kamper utsatt i år og har hatt et ganske greit program i det siste. Bør derfor stille uthvilt og motivert til lagets første hjemmekamp siden 11. januar (da man var nær ved å beseire Newport).

Ingen nye fravær eller problemer i troppen.

Oppgjøret er mer åpent enn oddsen skulle tilsi, og vi går for H til 2,75.

Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill
Düsseldorf - Union Berlin H 2,00

Union Berlin ligger bra an på tabellen og har høye ambisjoner. Ga imidlertid ikke et spesielt bra inntrykk sist, i den første kampen etter vinterpausen. Man trengte litt tur for å berge ett poeng hjemme mot Dynamo Dresden. Savnet fart og fantasi i angrepsspillet.

Sannsynlig lagoppstilling: Haas – Pfertzel, Eggimann, Schönheim, Kohlmann – Kreilach, Köhler – Brandy, Mattuschka, Dausch – Terodde.

Düsseldorf så spennende ut mot 1860 München (1–1). Den nye treneren Lorenz-Günther Köstner hadde lagt om til et høyere og mer aggressivt forsvarsspill. Laget spilte med høy energi, og jeg regner med å se en like god innstilling foran hjemmefansen i kveld.

Defensivt viktige Adam Bodzek soner karantene. Men jeg tror likevel at et heltent hjemmelag som ønsker å gjøre et godt inntrykk på den nye treneren, er i stand til å bryte ned Union Berlin.

Sannsynlig lagoppstilling: Giefer – Balogun, Latka, Malezas, Weber – Lambertz, Fink – Erat, Liendl, Halloran – Benschop

H testes til godkjente 2,00.

Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør