Foto: Scanpix

Taper ikke tre på rad

Hjemmesterke Linköping skal reise kjerringa i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Skiskyting: 
Simon gir Ole Einar kamp
Oddstips 1:  Tunisia skal til sluttspillet
V5 Bjerke:  GV med turbo
V65 Bergen: 
Jackpotfest i kveld
V4 Mantorp: 
Spennende lunsj

Torsdagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra cupene i Spania, Italia og Frankrike, Afrikamesterskapet, Get-ligaen, SHL og NHL. I tillegg er det verdenscup i skiskyting fra Anterselva.

Dagens oddstips 2

Linköping - Färjestad H

Linköping falt ned til fjerdeplass i SHL etter 2-3 tapet hjemme for Frölunda lørdag. Ifølge rapportene spilte Linköping bra de siste to periodene, men var litt uheldig med utvisninger og klarte aldri å reparere skadene Frölunda stelte i stand i første periode (ledet 2-0).

Niclas Hardt tilbake etter å ha vært ute nesten to måneder med skade og er meldt i matchform. Broc Littlehar stått over de siste treningene, men er også meldt klar. Dermed kan trener Roger Melinglede seg over en skade- og sykdomsfri tropp.

Det har vært et meget tøft kampprogram i SHL de siste ukene, og laget tok derfor treningsfri søndag og mandag for å lade batteriene.

Färjestad ligger én plass og to poeng over dagens motstander. Laget har vunnet fire matcher på rad, men måtte slite veldig for poengene i den siste bortematchen (2-1 over bunnlaget MODO).

Forwarden Joakim Hillding og unggutten Victor Ejdsell er ikke tilgjengelige for spill, ellers er troppen komplett.

Laget har ikke gjort det meget svakt mot Linköping det siste året og står med fire strake tap (tre etter ordinær tid).

Linköping er normalt et meget sterkt hjemmelag, men har nå tapt to på rad i Saab Arena. Motstanden har imidlertid vært av den verst tenkelige sorten (serieleder Skellefteå i tillegg til Frölunda på andreplass).

Vi tviler sterkt på at Linköping taper tre hjemmematcher på rad og spiller H til 1,95 i odds.