Foto: hesteguiden.com

Tar årets fjerde triumf i V65

Ja, vi ser ingen grunn til å gå i mot strømmen i kveld, og vi tror som alle andre at Cromwell er snakk om en klink vinner.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Svært dyktige Per O. Midtfjeld befestet sin stilling som en av landets ledende trenere, når han vant Derby tidligere i høst med New Varenne L.A., og bak 4 Cromwell i V65-4 i kveld sitter Østfoldingen etter alt å dømme bak en ny vinner fra egen stall. Credit Winner-sønnen har holdt stabil god form i hele år, og det er lite som tyder på at det er noen formsvikt på gang, etter de siste resultatene å dømme.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

I den siste starten gikk 7-åringen klart godkjent til fjerde på flotte 13.9 full vei, fra en vanskelig utgangsposisjon mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og dersom Midtfjeld-traveren er frisk for dagen, ja så leder han dette løpet rundt om.

Nettavisen har spilt inn 10.748 kroner de to siste dagene!

To hester gjør opp
Duoen 2 Lumjor og 5 Tangen Scott i den andre avdelingen har en veldig fin oppgave foran seg, og det skal godt gjøres å komme utenom disse to. Førstnevnte har vist oppløftende tendenser i de to siste startene etter å ha vært nede i en bølgedal, og fra tidligere av vet vi at Pål Even-sønnen er en tetløper av rang. Sistnevnte går kruttsterke løp hele veien, og Derby-vinneren fra 2007 fortjener nå virkelig å få smake seierens sødme igjen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tangen Scott og Vidar Hop jakter årets tredje triumf i V65-2.
Tangen Scott og Vidar Hop jakter årets tredje triumf i V65-2.

Snyter favorittene for konfekten?
Det hersker liten tvil om at kuskene har svært mye å si for resultatene til den enkelte hest, og når 7 Jåra Stjerna utstyres med champion Eirik Høitomt for første gang, ja så må spillerne være våkne. Det er med respekt å melde en kraftig kuskeforsterkning fra Bjørnen ”sover” Garberg, og når Krembest-datteren har vist en fryktinngytende form nå på slutten, ja så skal det dreie seg om en solid vinnersjanse i V65-5. Vi tror 7-årshoppa sikter inn føringen (får overta fra 6 Hjerteborken) i løpet relativt tidlig, og da er i så fall femtevalget i spillet hesten å fange til slutt.

Veldig interessant til i finalen står 9 Vanjoy Limburgia, og når den formtoppede Enjoy Lavec-sønnen ser ut til å være fullstendig bortglemt i pressen må vi rope et varsko! 6-åringen har nemlig gått kruttsterke løp over en lengre periode i til dels tøffe omgivelser, og med en perfekt rygg i fra start bør det ligge an til et pent utvendig par for Tangen-traveren, i et løp hvor favorittene står veldig sjanseartet til. Vi ser da ikke bort i fra at vårt andre DD-drag for dagen feller samtlige til slutt, og fjerdevalget i V65-spillet bør således vurderes tidlig.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Vanjoy Limburgia er vårt heftige drag i V65-finalen.
Vanjoy Limburgia er vårt heftige drag i V65-finalen.

Øvrige vurderinger
V65-1: En rekke urutinerte hester er på farten her, og vi frykter mye hopp og sprett ned startsiden, noe travsikre 14 Pascal trolig vil profitere på. Super News-sønnen er kjapp i vei fra sitt springspor fra 20 meter tillegg, og selv om 4-åringen til nå ikke har vist seg som den tøffeste i klassen, ja så skal Tholfsen-traveren være seiersaktuell i et løp som dette. Vår utgang på det store systemet er vant til å møte klart tøffere konkurrenter enn dagens, og vi syntes tredjevalget i spillet blir litt undevurdert.

V65-4: Litt småskummelt, men vi håper at vi har klart å plukke vinneren på våre fem utvalgte. Sliter med litt dårlig stridsmoral gjør 6 Minodin, og vi frykter at Moe Odin-sønnen på ny kan få stive bein til slutt, dersom han laddes med innledningsvis. Et spennende comeback gjør 9 Briskeby Lynet, og den kapable Ulfrigg-sønnen skal regnes tidlig sammen med 11 Storkar.

Sistnevnte er slett ikke enkel å sveive inn, men en finere oppgave enn dagens er neppe å oppdrive for Lanem Sjur-sønnen. To dype finner vi form av 1 Lundheims Gutten (rapporteres å trene forbedret etter litt pause) og 12 Gygrid (kanskje kan rolige Geir V. Gundersen være rett makker på den usikre Alm Svarten-sønnen?).

Ny klaff!
Etter at vårt forslag på 660 kroner i B-spillet på Bjerke på mandag gikk inn til en utbetaling på pene 4220 kroner var det dags igjen i går. Vi satte nemlig en deilig banker i form av fjerdevalget C.C. Lina i A-spillet, og de to største forslagene gikk inn, mens vi fikk V5`en på det største forslaget i B-spillet. Totalt innspilt for dagen ble da 6528 kroner, og vi får nå håpe at vi er kommet inn i den berømte stimen!

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 360, 720 og 2120 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøp her , mens våre DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største forslaget i V65-spillet er snakk om et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f.eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør