Tar sin tredje strake?

I en småvrien lunsjrebus på Biri satser vi på at Olav Mikkelborg styrer Laeskog Ronja med stø hånd inn til ny seier.

Kommersielt

Klikk her for gratis V5-tips.

I den tredje avdelingen kommer vår banker for dagen 6 Laeskog Ronja ut sammen med flytkusk Olav Mikkelborg. Elding-datteren har vist seg svært god etter pause, og kommer fra to solide triumfer. I sin siste start brukte 6-årshoppa konkurrentene som rundingsbøyer fra køplass, men i dag tror vi det ligger an til tidlig tetkjenning. I så fall mener vi bestemt at det dreier seg om en solid vinnersjanse for hesten som trolig har en lav 30-tid full vei i kroppen.

Systemspill er tingen
Et gammelt ordtak er flate bonger for flate hoder. Når man først skal hive seg inn i kampen om de store kronene bør man nøye vurdere hvordan man fordeler innsatsene, og i det lange løp er det ingen tvil om at det å spille system er det eneste riktige. Fagbladene opererer med flate spilleforslag på både 2 og 3000 kroner, og vi ser stadig at de ryker på en lavt rangert hest (selvom de treffer med både to og tre førstevalg). Selv den ”beste” er ofte ikke god nok i alle fem avdelinger, men spiller man system fanger man oftere opp også de man ikke har så veldig tro på. Vi fikk se nok et eksempel på Drammen søndag der Stallskrikets største forslag på 2.688 rekker ryker på en smell - selvom de får inn bankeren samt to førstevalg. Nå ble ikke utbetalingen den helt store denne gang, men man går ihvertfall i pluss på et systemspill istedenfor å gå med underskudd med dyre flate bonger.

Banker og brede utganger
Finner man frem til en banker, og bestemmer seg for å spille for mellom 1000 og 1500 kroner får man langt flere kryss på kupongene ved å spille system. Slik som på Biri i dag hvor vi spiller en banker samt 2*2*3*3 hester som utganger: Vi krever da at minst to av løpene vinnes av våre utgangshester, og får redusert innleveringsprisen med over 2.000 kroner - eller hele 74%. Klarer man ikke å plukke to vinnere på ti hester har man ikke tippet godt nok, men gjør man det tåler man to skikkelige smeller. Gå gjerne sammen flere f. eks på arbeidsplassen, og dere vil fort finne ut av at skal man gå med overskudd i det lange løp er systemspill veien å gå. Det finnes uttallige varianter av forskjellige systemer, og har du spørsmål angående emnet ta gjerne kontakt med oss i travredaksjonen.

Vi har i dag satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 75 og 350 kroner.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem hvor stammen er på 3.360 rekker, men med noen enkle forutsetninger reduserer vi innleveringsprisen til mer levelige 1.216 kroner.
Systemet har vi fylt ut på seks kuponger og kan kjøpes her.

Kjøp en bong og følg spenningen live på NRK2 kl. 13.30-14.30.