Fulham blir et meget lag å følge i årets Premier League. Kan laget overraske i årets sesong?
Fulham blir et meget lag å følge i årets Premier League. Kan laget overraske i årets sesong? Foto: Norbert Schmidt (Pa Photos)

Tett londonoppgjør gir oss en treoddser

Craven Cottage og Fulham er tilbake i Premier League. Vi tror det blir jevnt i londonoppgjøret mot Crystal Palace.

Kommersielt

Ventetiden er over. Denne helgen er Premier League tilbake på langoddsprogrammet. Fredag tjuvstartet Manchester United og Leicester City, og lørdag spilles det seks kamper i verdens mest populære liga. Vi leverer tips til samtlige kamper i den første ligarunden.

Siden det er første runde i Premier League lager vi oddstips til alle helgens kamper. Vi har klart oddstips til alle lørdagskampene. Ta en titt på dette her:

Huddersfield - Chelsea: Chelsea taper serieåpningen

Newcastle - Tottenham: Spurs fikser reprise på St. James' Park

Bournemouth - Cardiff: Bournemouth stopper tapsrekken

Wolverhampton - Everton: Everton mener virkelig alvor

Watford - Brighton: Statstikken taler for U

NB! Har du husket å levere Lotto-kupongen? Lørdag ligger det 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Fulham - Crystal Palace - U 3,20 (Spillestopp 15:55)

Begrunnelse uavgjort: Et tøft og tett londonoppgjør dette. På et oddsspill i denne kampen er det veldig vanskelig å tippe utfall. Det vi dog tror på, er at kampen blir jevn, ikke veldig høyt balltempo og mye dueller. Uavgjort til 3,20 er det soleklare spillet på oddsen i denne kampen slik jeg ser det.

Klikk her for å levere dette spillet

Fulham er tilbake i Premier League, og tar i mot Crystal Palace til et riktig Londonoppgjør på Craven Cottage i serieåpningen. Fulham rykket opp fra Championship i fjor etter å ha vunnet playoff om den tredje og siste plassen.

Laget har ikke imponert i sommer og tapt tre av fem kamper. Greie 2-2 mot Celta Vigo i generalprøven sist helg. I fjor sto Fulham med 13-8-2 på 23 spilte seriekamper på Craven Cottage. To tap på hjemmebane i Championship var sammen med Villa og Wolverhampton minst. Laget har hentet noe nytt, med Alfie Mawson fra Swansea, Aleksander Mitrovic fra Newcastle, Joe Bryan fra Brighton og Fabri fra Besiktas som de mest kjente. I tillegg er Calum Chambers på lånavtale fra Arsenal. Det er og keeperen Sergio Rico fra Sevilla. Nevnte Mawson er for øvrig ikke spilleklar til seriestarten, med en kneskade. Trolig vil sesongen handle om å prøve å få ny kontrakt med Premier League når vi sier mai 2019.

Slik ser du fotball på nett

Crystal Palace spilte seg stort opp etter en svak start sist sesong, og endte på en meget respektabel 11. plass i den tøffe ligaen. Roy Hodgson fikk satt sitt preg på laget, og Palace var faktisk gode i andre halvdel. Palace har vunnet alle fem kampene i oppkjøringen i sommer, og scoret 19 mål på disse fem. 4-1 hjemme på Selhurst Park over Toulouse i generalprøven sist helg var veldig sterkt. Palace har forsterket med Guaita fra Getafe, Kouyate fra West Ham og Meyer fra tyske Schalke i sommer. Scott Dann eneste tvilsomme før bataljen på Craven Cottage. Det blir spennende å se om Hodgson sine gutter kan følge opp den fine avslutningen fra sist sesong.

Begrunnelse uavgjort: Et tøft og tett londonoppgjør dette. På et oddsspill i denne kampen er det veldig vanskelig å tippe utfall. Det vi dog tror på, er at kampen blir jevn, ikke veldig høyt balltempo og mye dueller. Uavgjort til 3,20 er det soleklare spillet på oddsen i denne kampen slik jeg ser det.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør