Alexander Tettey har en sentral rolle på Norwichs midtbane.
Alexander Tettey har en sentral rolle på Norwichs midtbane. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Tettey med stø kurs mot Premier League

Norwich er i strålende form og vil ta et langt skritt nærmere opprykk dersom det skulle bli seier i kveldens toppkamp mot Middlesbrough.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag/lørdag:
Dagens dobbel: Spennende spill til 4,41 i odds
Tippemagasinet:Ekspert med klokkertro på Brann
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball
V75 lørdag:   Dobbel sjuerpott med Support Justice
V65 Solvalla fredag:  Ohlsson sender oss til lukene
V65 Jarlsberg fredag: Lerum byr på frekk banker
V5 Bjerke lørdag: Ikke helgrønt på Bork'en

Det har virkelig løsnet for oddstipsene de siste to dagene, og torsdag gikk både singelspillet på Storhamar mot Oilers og dobbelen Sevilla - Zenit H + Wolfsburg - Napoli begge lag scorer inn. Dessverre mistet Dynamo Kiev ledelsen mot Fiorentina på overtid, så den tredje anbefalingen gikk ikke inn.

Fredag er det blant annet Tippeligaen, Championship, League One, La Liga, Bundesliga, 2. Bundesliga, Ligue 1, Ligue 2, Serie B, Allsvenskan og Superligaen på oddsmenyen.

Dagens oddstips

Norwich - Middlesbrough H

Meget viktig kamp i opprykksstriden i Championship. Norwich ligger på annenplass med 82 poeng når tre runder gjenstår, mens Middlesbrough på fjerde har tatt 81 poeng. Begge lag er sikret playoffplass, så det er de to øverste plassene og direkte opprykk det kjempes om i serieinnspurten.

Norwich hadde en svak høst, men er blitt bedre og bedre utover sesongen – og spesielt etter at Alex Neil tok over managerjobben i januar. Slo Leeds 2-0 borte sist, og med fem strake seiere topper Kanarifuglene formtabellen i ligaen.

Spissen Lewis Grabban er ikke 100 prosent etter ankeloperasjonen og måtte gi seg under oppvarmingen mot Leeds. Neil har imidlertid god tro på at 12-målsscoreren blir klar til kveldens kamp. Han kan ellers glede seg over en tilnærmet fulltallig tropp ettersom den viktige midtbanespilleren Bradley Johnson er tilbake fra karantene.

Middlesbrough har slått Wolverhampton og Rotherham i de to siste kampene, som begge er blitt spilt på hjemmebane. På fremmed gress er imidlertid ikke formen mye å skryte av. På de siste fem bortekampene er det ikke blitt bedre enn 1-0-4, mens det ble uavgjort sjette sist. Middlesbrough har heller ingen god bortestatistikk mot lag fra øvre del av tabellen.

Grant Leadbitter er tilbake etter karantene, men Jonathan Woodgate – som fikk ødelagt de to første tredelene av sesongen med skader, ser ut til å miste kampen. Det er også usikkert om de faste spillerne Albert Adomah (midtbane) og Daniel Ayala (forsvar) blir klare.

Middlesbrough har møtt opprykksrivalene Watford og Bournemouth og i de to siste bortekampene. Det endte med klare tap (0-2 og 0-3), og vi tror laget blir for lett mot et Norwich som har imponert stort så langt i 2015.

H spilles til 1,90 i odds.

Kampstart: 20.45.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør