Romelu Lukaku avgjorde det første møtet mellom Everton og Dynamo Kiev fra straffemerket.
Romelu Lukaku avgjorde det første møtet mellom Everton og Dynamo Kiev fra straffemerket. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

Tøff oppgave for Everton

Ukrainas beste lag er ingen enkel motstander på bortebane.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel:
  Europa spill til 3,33 i odds
V5 Bjerke: Steinseth viser frem talentet
V65 Klosterskogen: Interessant omgang
V4 Mantorp: Vi er sultne på ny opptur

Torsdagens langoddsprogram består blant annet av returkamper i åttedelsfinalene i Europa League, sluttspillmatcher i SHL og verdenscup i skiskyting.

Dagens oddstips

Dynamo Kiev - Everton H

Everton var det beste laget i den første kampen på hjemmebane og snudde 0-1 til 2-1 takket være et sent straffemål av Romelu Lukaku. Det var belgierens sjuende mål i EL denne sesongen.

Liverpool-klubben har slitt voldsomt i serien i år, men fikk en stor opptur med 3-0-seier over Newcastle i helgen. Har holdt normal standard i EL selv om det har gått trått i PL.

Tony Hibbert, Bryan Oviedo og Steven Pienaar er ute for Everton, men fraværssituasjonen har knapt vært bedre denne sesongen.

Dynamo er det beste laget i Ukrania og leder ligaen med sju poeng på Shakhtar etter 5-0-seieren over bunnlaget Illichivec i helgen.

Midtbanespilleren Younes Belhanda soner karantene, mens forsvareren Yevhen Makarenko er skadet. Angriperen Jeremain Lens betegnes som usikker. Laget har langt færre fravær enn det som var tilfelle i det første møtet i England.

Ukrainerne har vunnet samtlige fire hjemmekamper så langt i årets turnering, og dette er en meget tøff oppgave for Everton. Det bør være gode muligheter for hjemmeseier i torsdagens kamp, men vi er derimot ikke sikre på at ukrainerne vinner sammenlagt.

Vi spiller H til 1,90 i odds.

Kampstart: 19.00.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus