Noe uortodoks stil på Nordtveit etter kampen mot Dortmund forrige sesong.
Noe uortodoks stil på Nordtveit etter kampen mot Dortmund forrige sesong. Foto: Patrik Stollarz (Afp)

Tøff oppgave for Nordtveit

Borussia Mönchengladbach og Håvard Nordtveit har fått en kjempestart på sesongen, men kan i dag få det tøft mot et godt hjemmelag.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Ingen har slått Mainz
Oddstips 2: Parr og Ipswich er i siget
Tippekupongen:
Viktig dag for bunnlagene
Jackpot-V75 Momarken:
Damene viser vei i millionjakten

Det er et kjempemessig langoddsprogram denne lørdagen. Manchester City og Tottenham sparker lørdagen i gang og det er flust av godbiter både i dag og søndag.

Ikke glem å følge Sportspills Facebook-side for daglige oppdateringer på det som rører seg i vår verden av sport og spill.

Dagens langskudd
Hannover - Mönchengladbach, H 2,95

Dagens langskudd

Hannover - Mönchengladbach H


Hjemmelaget Hannover har fått en godkjent start på sesongen, og åttende plass er absolutt akseptabelt. De har ikke vært spesielt målrike av seg, og har 5-8 i målforskjell på de syv første kampene.

I de samme kampene har de tatt tre seire og tapt like mange. Det er imidlertid lett å spore en forskjell mellom hjemmelaget Hannover og bortelaget Hannover. For på de tre siste bortekampene har de null poeng og 0-7 i målforskjell, mens de på hjemmebane har full pott på tre kamper.

På skadefronten ser på det stygt ut på papiret, men flesteparten av de skadde er juniorer eller backup-spillere. Leon Andreassen, Lars Stindl og Salif Sane blir alle savnet, men kun førstnevnte har figurert i årets sesong.

Uslåelige Mönchengladbach
Bortelaget har hatt en veldig fin periode og har 3-4-0 på sesongens syv første kamper. Men bak resultatene finner vi at laget har møtte fire av de fem dårligste lagene, samt Paderborn og Schalke.

Førstnevnte var på vei ned da de møtte Mönchengladbach, mens Schalke var mitt i en forferdelig tung periode da også de tapte mot Nordtveit og kompani. Sist helg spilte de uavgjort mot Mainz. Poenget er altså at dagens gjester har hatt en noe enkel sesongstart.

På bortebane har de spilt målløse kamper mot Freiburg og Köln, mens de som nevnt slo Paderborn. 2-1 i målforskjell viser at de er solide bakover.

Viktige Cristoph Kramer er skadet. Det er også den rutinerte stopperen Filip Daems, som enda ikke har spilt i årets sesong.

Selv om Mönchengladbach har en veldig fin sesongåpning på papiret, kan de i dag få en veldig tøff kamp mot et hjemmesterkt Hannover. Når hjemmeseier står til 2,95 i odds, nøler vi ikke med et langskudd.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus