Bradford skapte cuphistorie da laget slo ut Chelsea på bortebane i FA-cupens fjerde runde.
Bradford skapte cuphistorie da laget slo ut Chelsea på bortebane i FA-cupens fjerde runde. Foto: Tim Ireland (Ap)

Tøft program for Chelsea-dödaren

Bradford spilte kamp for to døgn siden. Og til helgen venter Sunderland i FA-cupen.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 1: 
Siste sjanse for opprykk
V65 Leangen: Dama som er uslåelig
V64 Halmstad:  Åpen og spennende omgang
V4 Östersund:   Bergh har bankeren

Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Serie A, La Liga, League One, 2. Bundesliga og Ligue 2.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens oddstips 2

Bradford – MK Dons B


Bradford stod for en av tidenes cupsensasjoner da League One-laget snudde 0-2 til 4-2 borte mot Premier League-leder Chelsea i FA-cupens fjerde runde 24. januar.

I ligaen går det imidlertid ikke like bra, og laget har ennå ikke vunnet en seriekamp i 2015. Så ut til å ta tre poeng borte mot Port Vale lørdag, men måtte nøye seg med 2-2 da keeper Jordan Pickford laget straffe helt på tampen av kampen.

Falt ned til niendeplass og har to poeng opp til den viktige sjetteplassen som gir playoff-billett.

Bradford møter Sunderland på hjemmebane i FA-cupens femte runde søndag. Det er et oppgjør av stor betydning for klubben, og kveldens kamp (som altså spilles kun to dager etter forrige seriematch) kommer ikke spesielt beleilig.

Pickford fikk rødt kort da han forårsaket straffe mot Port Vale, og Bradford stiller derfor med andrekeeper Ben Williams i kveld. Manager Phil Parkinson har varslet at han stiller med et sterkt lag i kveld, men det er ikke utenkelig at det blir gjort noen endringer.

MK Dons spilte ifølge rapportene en god hjemmekamp mot serieleder Bristol City lørdag, men måtte nøye seg med 0-0. Falt ned til tredjeplass, men vil ta over tabellteten dersom det blir tre poeng i kveld.

Laget kjemper en tøff kamp med Bristol og Swindon om de to plassene som gir direkte opprykk til Championship.

Angriperen Dean Bowditch måtte ut med skade sist og betegnes som usikker sist. Laget har langt giftigere spisser i stallen enn ham, så det vil ikke være noe stort savn dersom 28-åringen ikke rekker kampen. Midtbanespilleren Ben Reeves kan være tilbake etter langvarig skade.

Har ikke bedre enn 4-4-6 og negativ målforskjell hjemme på Valley Parade, mens Dons har brukbare 6-5-2 og 23-13 i målforskjell på fremmed gress. Laget har ikke tapt bortebane på ni kamper (4-5-0).

Dons har en bredere og sterkere tropp enn Bradford og er bedre rustet til å takle det tøffe kampprogrammet. Vi tror League Ones mestscorende lag vinner denne matchen. B spilles til 2,35 i odds.