ESSENSIELL: Fraser Forster har vært i fantastisk form siden hans retur fra skade.
ESSENSIELL: Fraser Forster har vært i fantastisk form siden hans retur fra skade. Foto: John Walton (Pa Photos)

The Saints marsjerer videre

"Oh when the Saints go marching in" er en populær fotballsang og i dag er den svært passende. Southampton er i kjempeform.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippekupongen: Bonuspotten på ca 5 mill skal ut
Oddstips 1:
Real Madrid slår tilbake mot Atletico
Oddstips 2:
Watford tilbake i slag
V75 Drammen lørdag:
Herlig meny med to bankere
V5 Drammen lørdag: Banker som leder fra start til mål
V65 Ålborg: Jackpotkveld med Jeppe i fokus
Tippeligaen tabelltips:
Nettavisen vurderer Tippeligaen
TV-fotball/streaming: Her er helgens oversikt

Dagens langoddsprogram tilbyr spennende fotball fra hele Europa, inkludert Madrid-derbyet i Spania.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 15.55.
Southampton - Chelsea, H, 2,65

Hjemmelaget Southampton har imponert denne sesongen og ligger i skrivende stund på 6. plass, bare ett poeng bak Manchester United på 5. plass. "The Saints" har sanket 40 poeng denne sesongen, og hele 23 av de har blitt høstet på eget gress. Ronald Koeman kan glede seg over å være et av Premier Leagues beste hjemmelag med statistikken 7-2-4.

Hjemmelaget er i tillegg svært formsterke. På de siste seks kampene, både hjemme og borte har de ikke tapt, og har vunnet hele fem av seks - den andre har det blitt poengdeling i. På de siste seks hjemmekampene har de bare ett tap. Det har blitt fire strake seiere på St. Marys Stadium.

Ronald Koeman kan glede seg over en tilnærmet skadefri tropp med Florin Gardos og Jay Rodriguez satt ut av spill med skader. I tillegg er Victor Wanyama suspendert.

Chelsea på vei tilbake
Dagens gjester har funnet formen etter en treg start på sesongen. De blå fra London ligger i skrivende stund på 12. plass med 33 poeng og det ser ut som Chelsea er på et oppdrag hvor de prøver å redde sesongen - og med denne formen kan mye av æren være reddet.

Dagens gjester har ikke den beste bortestatistikken å vise til. 3-4-5 er fasit for Guus Hiddinks menn når de har vært på reisefot.

Chelsea er ubeseiret på de siste seks kampene, men hele fire av de har endt med uavgjort. På de siste seks bortekampene har det bare blitt ett tap, men det har også blitt hele tre poengdelinger og to seiere.

Guus Hiddink må klare seg uten John Terry, Alexandre Pato, Kurt Zouma og Falcao til dagens oppgjør.

Selv om Chelsea har begynt å finne formen ser Ronald Koemans menn ustoppelige ut om dagen. Oddsen på 2,65 er absolutt god nok til å backe sørkyst-klubben fra England, og vi tror Southampton fortsetter sin imponerende seiersmarsj og deres jakt på europeisk cupfotball.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør