Victor Bindia og Sandefjord har hatt lite å juble for i Tippeliga-comebacket.
Victor Bindia og Sandefjord har hatt lite å juble for i Tippeliga-comebacket. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Tippeligaens dårligste i trøbbel

Cupeventyret kan fort være over for Sandefjord i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:  
Cupbomber gir kjempepremier
Oddstips 1: 
Ny nedtur for Brann
Oddstips 2: Måltørke for England-spisser
V4/V5 Jägersro:    Ny galoppsuksess?
V76 Bjerke:   Bonuspott med yankee

Ondagens oddsprogram består i hovedsak av kamper fra fjerde runde i cupen, U21-EM og Copa America. Norsk Tipping byr også på tippekupong med fire millioner kroner i bonuspotten og jackpot i Viking Lotto med en samlet pott på 59 millioner kroner.

Langskudd: Hønefoss – Sandefjord H 2,90
Hønefoss fikk en forferdelig start på sesongen, men er ubeseiret på de siste fem kampene i serie og cup og mangler nå bare ett poeng på å klatre opp på sikker plass i OBOS-ligaen. Overrasket med borteseier over serieleder Sogndal forrige cuprunde.

Sandefjord måtte ha straffekonk for å beseire Oddsen-laget Kongsvinger forrige runde, og laget imponerte heller ikke mot tilsvarende motstand i de to første cupkampene.

Tabelljumboen i Tippeligaen stod med ni strake tap før den tamme 0-0-kampen hjemme mot LSK sist. Til helgen skal laget ut i en meget viktig bortekamp mot Mjøndalen.

Keeper Jakob Busk er opptatt med spill for Danmark i U21-EM.

Hønefoss er klart forbedret de siste ukene og har fått tilbake selvtilliten. Laget er bra på kontringer og kommer trolig til å la Sandefjord få ha ballen mye i kveld. Det er en rolle tippeligalaget ikke har vært vant til denne sesongen.

Dette er en åpen kamp, men vi lar oss friste av hjemmeoddsen på 2,90 som et langskudd.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus