Stanislas Wawrinka blir ingen enkel oppgave for Roger Federer i kvartfinalen i French Open, tror vår tennisekspert.
Stanislas Wawrinka blir ingen enkel oppgave for Roger Federer i kvartfinalen i French Open, tror vår tennisekspert. Foto: Elsa (Afp)

Tjen penger på Federer-skrell

Sjekk tipsene på tirsdagens kvartfinaler i French Open.

Kommersielt


Fire fantastiske kvartfinaler er i vente i årets French Open, hvor alle favorittene møtes.

Novak Djokovic er fortsatt den store favoritten, og han ser skarp ut. Møter uansett Rafael Nadal i kvartfinalen, og det blir en brutal kamp for begge to. Dette kan sette sine spor til både en semifinale/finale for dem.

Av de andre  har både Kei Nishikori, Andy Murray, og Stanislas Wawrinka imponert.

Det spilles to kvartfinaler i dag:

Stanislas Wawrinka - Roger Federer H 2,70
Wawrinka har ikke hatt «hodet helt på plass» i år grunnet litt trøbbel på hjemmebane, og han har derfor ikke hatt en ønsket innledning på denne sesongen.

Nå ser imidlertid sveitseren klart bedre ut, og han har imponert sål angt i French Open. Han feide altså en såpass god spiller som Gilles Simon av banen i tre strake sett, og vi lot oss imponere.

Det er på grusen hvor det går litt tregere at Wawrinka har en sjanse å slå sin gode kompis Federer, og vi har en feeling for at det kan komme en skrell i denne kampen. Selv om det normalt sett aldri er lurt å gå imot Roger Federer, er det på grusen man skal gjøre det. 

SPILLSTOPP: 15.25.

Kei Nishikori - Jo-Wilfried Tsonga H 1,25
Bra sjanse for Kei, som er en av de som kan vinne hele turneringen. Har spilt strålende grustennis, og på dette dekkenet skal hjemmefavoritten få mer enn nok å bestille.

Tsonga slo en skadet Berdych, og man skal være forsiktig å vektlegge det resultatet for mye. Er best på litt raskere underlag, og vi tror klart mest på Kei, som dessuten har slått Tsonga i de to siste oppgjørene.

SPILLSTOPP: 15.25.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus