To klare hjemmeseirer

Vi innleder helgen med spill på to hjemmelag til samlet odds 2,64.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Birmingham tar imot Derby til toppkamp i Championship i kveld, men vi styrer unna spill på dette tv-sendte oppgjøret. Lederlaget i League Two tror vi derimot får en enkel oppgave mot ordinære Lincoln, mens hjemmesterke Roda får tillit mot Utrecht.

Typiske hjemmelag
Roda ligger på 7. plass i Æresdivisjonen, tre plasser og fem poeng foran dagens motstander. Begge lagene har sin klare styrke på eget gress, Roda med 9-1-3 hjemme, Utrecht 1-3-9 borte. Ingen stor form på noen av lagene, Roda med godt overtak i innbyrdes oppgjør. 1,65 holder til spill på vertskapet.

Hartlepool med cruise-kontroll mot opprykk
League Two. Vertene topper tabellen. Har utrolige 15-2-0 på de 17 siste, hvorav syv seirer på rad. 12-3-3 hjemme. Boland og Porter mangler med skader. Lincoln er nede på 5. plass etter bare ett poeng på de tre siste. 10 poeng bak dagens motstander på tabellen, 9-3-6 borte. Olejnik er hentet på lån fra Aston Villa, og forventes å ta keeperplassen umiddelbart. Weir-Daley, Stallard og Morgan er alle tvilsomme, Beevers er ute med karantene. Klar hjemmeseier, og 1,60 brukes.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Mest lest