To sikre på Sørlandet

I en oversiktlig V5-rebus er det ikke mulig å spille i mot seiersmaskinen Bjørkespik samt Quantum Casper som har en svært overkommelig oppgave foran seg.

Kommersielt

Klikk her for gratis V5-tips.

At Øystein Tjomsland er en dyktig trener hersker det liten tvil om, og i den andre avdelingen presenterer den ambisiøse hjemmetreneren en trolig Derby-favoritt i form av 2 Bjørkespik. Spikeld-sønnen innledet med to triumfer i enkle omgivelser i hans regi, før han mot svært gode hester nærmest lagde hakkemat av langt mer meritterte konkurrenter på sterke 27.0 full vei. I sin siste start ”fløy” 4-åringen som en varmblodshest nedover oppløpet til overlegen seier. I en frisk utgave skal det ikke være snakk om saken, og fra et perfekt spor mot motstand som ikke egner seg til å skremme tyder alt på at Bjørkespik tar sin femte strake seier.

Avgjør den tunge veien?
I den tredje avdelingen dukker Stig Rune Sele opp med en fin 4-åring i form av 5 Quantum Casper. Top Victoty-sønnen var litt betrodd i V75`en sist etter en sterk triumf i sin nest siste start. Der ble dog det meste feil underveis når kusken ”sov i timen", og Sele-traveren kunne ikke bli bedre enn fjerde med krefter spart på 16.8 full vei. I dag varsles det om et litt mer offensivt opplegg fra trenerhold, og dagens motstand tror vi den sterke krabaten slår syv dager i uken selv fra ”dødens”

Quantum Casper og Stig R. Sele tar seg høyst trolig av V5-3 på Sørlandet i kveld.
Quantum Casper og Stig R. Sele tar seg høyst trolig av V5-3 på Sørlandet i kveld.

De tre øvrige V5-løpene ser på forhånd svært oversiktlige ut, og vi går således for samlebonger både på det minste og største forslaget.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 100 og 315 kroner der det minste er en samlebong hvor vi forsøker å ta V5`en 10 ganger.

På det største forslaget spiller vi et samlebongsystem med en innleveringspris på 1.255 kroner. Her satser vi på å kamme hjem V5`en 10, 15 eller 30 ganger. Systemet har vi fylt ut på fem kuponger, og de kan du kjøpe her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus