Ciro Immobile er sårt savnet i Torino.
Ciro Immobile er sårt savnet i Torino. Foto: Antonio Calanni (Ap)

Torino savner superspissene

Etter den eventyrlige fjorårssesongen, har ikke Torino taklet hverdagen uten Cerci og Immobile særlig godt.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Bradley kroner verket
Oddstips 2: Vinn eller forsvinn for Tom Nordlie
Tippekupongen: Norske skjebner skal besegles
V4 Galopp: Nettavisen jakter ny storeslem
V75 Solvalla: Ekstra V75 med strålende omgang

Det ble ikke mer enn godkjent i går. Mainz innfridde til 2,15, men både Ipswich og Nice rotet det til. Likevel gikk vi i pluss med de ordinære tipsene.

søndagens langoddsprogram er det flust av godbiter, spesielt fra Serie A og Tippeligaen.

Ikke glem å like Sportspills Facebook-side for daglige oppdateringer om sport og spill.

Dagens langskudd
Torino - Udinese, B 3,10

Dagens langskudd

Torino - Udinese B

Optimismen var stor etter fjorårets sensasjonelle syvendeplass. "Il Grande Toro" skulle gjenreises, og Torinos nåværende miniputt skulle tilbake på fotballkartet.

Så ble Ciro Immobile og Alessio Cerci solgt, og med dem 35 seriemål. Spesielt Immobile gikk til Dortmund for en billig penge, Torino følte de ble tvunget til å selge grunnet sameierskapet med Juventus, og hele situasjonen ble snudd på hodet i løpet av få dager.

Spissduoen er erstattet av Amauri og Fabio Quagliarella, en duo som ikke akkurat har bøttet inn mål i de senere sesonger.

Nå står Torino med fem poeng på seks kamper og Europa League på programmet, så det ligger virkelig an til en tøff sesongen derpå for Torino. Det skal sies at de har møtt gode lag i sesongåpningen, men prestasjonene har virkelig ikke vært til stedet.

Også flere fravær vil forstyrre Torino i dag. Basha, Farnerud og Nocerino er alle ute, mens viktige Glik og El Kaddouri begge er suspendert.

Ny giv i Udinese
For Udinese har sesongen startet helt perfekt. Sommerens signeringer har gått rett inn i laget og gjort dem solide, og Juventus er eneste motstander som har slått dem så langt. Siste rundes poengdeling hjemme mot Cesena var nok ikke helt etter boken, men en god landslagspause har gitt tid til å rette opp feilene gjort i den kampen.

Mest imponerende er kanskje Antonio di Natale, som har fire mål på seks kamper. Han får god støtte fra solide Cyril Thereau og Bruno Fernandes, og Udinese har virkelig et slagkraftig offensiv.

I tillegg er gjestene helt skadefrie.

At hjemmelaget regnes som favoritt kan nok begrunnes i den store forskjellen mellom lagene i fjor. Men nå er situasjonen helt snudd på hodet, Udinese er på vei opp og frem, og at de tar en ny seier til 3,10 er for godt til å avslå.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus