Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Tre strake tap for Lørenskog?

Lørenskog står i fare for å gå på sesongens tredje tap mot Lillehammer når de i kveld tar turen til Oppland.

Kommersielt

Sportspills meny mandag:
V4 Østersund: Lunsjfesten fortsetter
V65 Leangen: Voldsomme jackpotkroner i Trondheim

Svært magert på fotballfronten på mandagens langoddsprogram, som inneholder fire kamper fra skotsk League 1, portugisisk Ligacup og tyrkisk 1.divisjon. Ingen av kampene innbyr til spill, så vi vender heller blikket mot Get-ligaen.

Norsk Tipping

Lillehammer IK - Lørenskog IK
Get-ligaen. Lillehammer tok sin tredje strake seier med 7-2 borte over tabelljumbo Tønsberg lørdag. Begynner å bli noen år siden opplendingene hentet hjem noen seriemedalje, men ligger godt an så langt i årets Get-liga på 3.plass med 52 poeng. Er sterke på hjemmebane hvor de har vunnet 10 av 14 kamper. Kun tapt én kamp i Kristins Hall til ordinær tid hittil, mot erkerivalen Storhamar tidlig i november. Står med full pott mot dagens motstander som de har slått med ett mål både hjemme og borte.

Lørenskog startet opp etter julen med å slå Frisk Asker (7.) 2-1 hjemme. Kan takke målvakten Tyler Plante for at de beholdt alle tre etter gjestene presset kraftig i store deler av 3.periode. Slitt med en fyldig skadeliste i det siste, men situasjonen har lysnet med nevnte Plant tilbake sammen med blant annet Mats Trygg. Likevel greid seg godt i desember med 5-0-1 i formutvikling. Tapet kom hjemme mot Stavanger (2.) for to uker siden. Er ikke bedre enn nummer seks med 36 poeng, men klubben startet sesongen med 20 minuspoeng. Ville passert Lillehammer og innehatt 3.plassen uten trekket. Vunnet 7 av 12 bortekamper, hvor forrige tap kom mot Storhamar i november.

Sesongens to første oppgjør var i følge rapportene jevnspilte, men Lillehammer kom altså seirende ut ved begge anledninger. Ligger an til nok en tett duell i dag, men vertene har vist seg vanskelig å slå på hjemmebane og vi setter hundrelappen på H til 2.35 i odds.

Lillehammer IK - Lørenskog IK 2.35 4.10 2.10

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør