Zlatan Ibrahimovic og PSG møter Bayer Leverkusen på bortebane i kveldens Champions League-match.
Zlatan Ibrahimovic og PSG møter Bayer Leverkusen på bortebane i kveldens Champions League-match. Foto: Jean-Francois Monier / AFP / NTB scanpix

Tung start for Zlatan

Nettavisens svenske oddsekspert tviler på at landsmannen får nettkjenning de første 45 minuttene.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Superinteressant kveld med to hete Champions League-matcher på oddsprogrammet. Spillselskapene setter som regel oddsen riktig på slike kamper, i alle fall når det gjelder HUB-markeringene.

Vi har imidlertid funnet et spennende spesialspill i møtet mellom Leverkusen og PSG.

Stevens langskudd
Tamworth - Salisbury H, 2,30
Hvis man ser på tabellen (Tamworth tredje sist, Salisbury sjetteplass), virker dette spillet nokså idiotisk, men faktum er at Salisbury fremstår som et bunnlag når de spiller på bortebane (3-2-10).

I helgen tapte man 1-3 borte for Southport (på samme nivå som kveldens motstander), og det defensive spillet var nok en gang begredelig. Situasjonen blir ikke bedre av at man må klare seg uten suspenderte Brian Button.

Tamworth har rotet i det siste. Har bommet på straffe i sine to siste kamper, noe som har kostet laget dyrt. Trener Dale Belford virker imidlertid optimistisk før kveldens kamp og opplyser at han får tilbake to viktige spillere i Lloyd Kerry og Lee Hildreth. Duane Courtney og Andy Haworth er imidlertid ikke klare for spill.

Et desperat Tamworth øyner garantert muligheten for å ta tre viktige poeng mot et av ligaens 19. beste bortelag.

Tamworth - Salisbury 2,30 - 2,90 - 2,50
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Stevens spill 1
Leverkusen - PSG U til pause, 2,00
Leverkusen er ikke helt på topp om dagen og innser nok at forsvarsspillet blir den viktigste biten i kveld, selv om man har hjemmebane.

Sami Hyypiä stiller trolig med følgende startellever: Leno - Hilbert, Spahic, Toprak, Boenisch - Rolfes, Bender, Castro - Sam, Kießling, Son.

PSG ønsker nok å styre denne kampen, men jeg tviler på at de går ”all-in” direkte fra avspark. Kommer til å bruke sitt gode pasningsspill for å ta brodden vekk fra hjemmelaget, og det blir viktig å nekte Leverkusen store sjanser tidlig, for å unngå at motstanderen får publikummet med seg.

Edinson Cavani er ikke klar, men de øvrige nøkkelspillerne er med i troppen.

Jeg blir ikke overrasket om det blir noen forsiktige første 45 minutter, og 2,00 på U til pause er ok.

Leverkusen - PSG pause 3,35 - 2,00 - 2,65
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Stevens spill 2
Sveits – Latvia over 4,5 mål, 1,93
Ja, jeg er fullstendig klar over at Sveits har er meget tette bakover og at de trøbler offensivt. Men med det lave over/under-spillet (4,5 mål) og den fine oddsen gjør at jeg ikke klarer å holde fingrene unna.

Det finnes tross alt NHL-materiale i den fremste lagdelen for Sveits, med spillere som

Damian Brunner og Nino Niederreiter (på tide at det blir uttelling på sjansene).

Beseiret Latvia med 1-0 i åpningsmatchen, der man avgjorde bare med noen sekunder igjen. Sendte i vei totalt 38 skudd i det oppgjøret.

Latvia viste mot Sverige at man er gode på kontringer (tapte 3-5), og laget har ingenting å tape i kveld ettersom man er stor underdog.

1,93 på at dette blir en målrik affære kan være verdt en liten innsats.

Sveits – Latvia over/under 4,5 mål 1,93 - 1,60
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør