Vi tror ikke Henry får noe å juble for i kveld heller.
Vi tror ikke Henry får noe å juble for i kveld heller. Foto: AP

Udetonerte FA-cup-bomber

I tillegg til et par sikre kamper, har vi funnet noen udetonerte bomber fra dagens runde i FA-cupen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Tippeformen ble finpusset i går, da 6 av 7 vurderte objekter satt.

FA-cupen dominerer dagens program, og det er gode penger å hente på at forhåndsfavorittene faller.

Cupen har som kjent enorm betydning i England. Likevel er det ikke til å komme utenom at noen lag kjemper for livet om opp- eller nedrykk i sine respektive ligaer, mens disse kampene kommer som et kjærkomment lyspunkt for de berømte middelhavsfarerne på tabellene.

Hele programmet og flere tips finner du her

Alle relevante tabeller med mer finner du på Nettavisens statistikksider

Vanskelig for Leeds og Flo
West Bromwich virker nesten utilnærmelige på the Hawthorns, med 10-2-1 og over 30 scorede mål. Sliter tilsvarende på fremmed gress, 1-3 borte for jumbolaget Southend i forrige kamp. Albrechtsen, Quashie og Wallwork mangler, uten at det svekker laget nevneverdig.

Leeds tok sin første trepoenger på åtte forsøk mot Coventry sist. Har fremstått som en klar dumpekandidat så langt i sesongen, men har startet den annonserte handlerunden med Tore Andre Flo, som er spilleklar her.

Lagene kjemper med nebb og klør i hver sin ende av tabellen, og FA-cup har andreprioritet. Klasseforskjell mellom disse når Albion spiller hjemme, 1,55 brukes.

Revansje i sikte for Riise & co
Gjestene slo Liverpool hele 3-0 hjemme i ligasammenheng i høst. Det faktum at begge klubbene i praksis er hektet av i kampen om ligagullet, gjør ikke akkurat betydningen av FA-cupen og dette oppgjøret noe mindre. Vertene har markert seg som en cup-spesialist i flere år. Zenden, Sissoko og Kewell mangler, men Bellamy er spilleklar igjen.

Arsenal fikk en lett oppgave mot 10 mann nesten hele kampen da de slo Charlton 4-0 sist. 5-1-5 på bortebane. Skadelisten har blitt kortere, men inneholder fortsatt navn som Walcott, Adebayor, Ljungberg, Gallas og Diaby. I tillegg er Fabregas suspendert.

Et meget interessant oppgjør med nesten like interessant hjemmeodds. 1,95 er bra betalt i denne TV-sendte kampen.

Hele programmet og flere tips finner du her

Mest lest