I FORM: Memphis Depay (i midten) herjet mot Club Brügge forrige uke.
I FORM: Memphis Depay (i midten) herjet mot Club Brügge forrige uke. Foto: Nigel French (Pa Photos)

United-exit vil være et kjempesjokk

Champions League betyr alt for Manchester United og de spiller i dag sin viktigste kamp for sesongen - så langt.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1: God odds på CSKA-avansement
Oddstips 2: Lazio sliter i Tyskland
Tippekupong midtuke
: Norske Europa-skjebner skal avgjøres

V4 Täby Galopp: Oliver må fikse galoppcashen

På onsdagens oddsprogram kan vi blant spille på kamper i CL-playoffen og ligacupen. Ikke glemt at det også finnes en rekke objekter fra friidretts-VM på menyen.

NB! Dette er ikke et spillforslag, men en omtale av det vi mener er dagens mest spennende kamp for TV-tittere. Kampen går 20.45 på Viasat 4.

Til manges overraskelse tok Brügge ledelsen mot Manchester United forrige uke, men nivåforskjellen kom til syne og belgierne er i praksis sjanseløse på avansement etter 3-1-tap på Old Trafford.

De tapte også helgens ligakamp mot Zulte Waregem. Formen de siste syv kampene er 3-1-3 og det er tydelig at de har slitt med å få hjulene i gang denne sesongen.

Manchester United spilte 0-0 mot Newcastle i helgen i det som var en tafatt fotballkamp, men de har opptredt defensivt solide i sesonginnledningen med kun ett baklengsmål de fire første kampene.

Sergio Romero har funnet seg godt til rett mellom stengene i Manchester United, og forsvaret er ikke like vaklevorent som man kanskje fryktet før sesongen.

Manchester United kommer til denne kampen med et flott utgangspunkt etter 3-1 og to flotte scoringer av Memphis Depay. De har et resultat å spille på og vil neppe ta store sjanser. Likevel var det mot nettopp Club Brügge de røde djevlene har spilt sin beste angrepsfotball denne sesongen.

United-seier til 1,77
Norsk Tipping tilbyr en rekke spennende spill til kampen. For eksempel står United-seier til 1,77, mens hjemmeseier til belgierne står i hele 3,90. I tillegg finnes det flere interessante varianter der du kan tippe på hvor mange mål som blir scoret og når den første sitter i kassa.

Hvis du tror at Club Brügge går videre - de må score minst to mål - kan du spille handicapvarianten der United startet med ett mål mer.

At Brügge vinner med to mål eller mer står til småpene 7 i odds, noe som også beskriver hvor stor tro bookmakerne har på United-avansement.

Selv om pengene er en fin motivasjon for gjestene fra Manchester, er det først og fremst deltakelse i det ypperste selskap som gjelder for de engleske tittelutfordrerne. Spillerne blir uhyre motivert av å kunne vise seg frem på det aller øverste nivå, og fjorårets mangel på Champions League var tydelig sårende for den engelske storklubben.

På skadefronten ser det greit ut for United, selv om Phil Jones og Marcos Rojo neppe rekker kampen fra start. Timmy Simons ble skadet for Brügge forrige uke mot dagens motstander og spiller neppe, mens Brandon Mechele må sone suspensjon for det røde kortet han fikk.

United "må" videre
Noen av Uniteds aller beste øyeblikk har kommet i Champions League og å ikke kvalifisere seg vil være en enorm skandale - og et like stort sjokk.

Det er også mange spennende spørsmål knyttet til dagens kamp.

Vil Bastian Schweinsteiger bli foretrukket foran Michael Carrick igjen? Vil Wayne Rooney endelig finne veien til nettmaskene? Og hva skjer om United slipper inn et tidlig mål, slik som de gjorde forrige uke?

Det er mange grunner til å se kveldens kamp. Hva tror du resultatet blir?

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør