NEDTUR: Juan Mata (i midten) og resten av Manchester United gikk på en smell i Eindhoven i midtuken.
NEDTUR: Juan Mata (i midten) og resten av Manchester United gikk på en smell i Eindhoven i midtuken. Foto: John Walton (Pa Photos)

United går mot nytt bortetap

Selv om Southampton har slitt i serieåpningen, har de det som skal til for å slå et svekket United.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble en rett og slett vidunderlig lørdag for Nettavisens oddstips. Singelforslag nummer én til 2,30 gikk inn, det samme gjorde dobbelen til suverene 4,08 i odds og trippelen til nesten like solide 3,91. Da gjør det lite at Stoke feilet etter å ha ledet 2-0.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1:
Molde får sin revansje
Oddstips 2:
Odd taper uten Occean
Oddstips 3:
Dortmund setter standarden
Tippekupongen:
Nå trenger Mjøndalen poeng

V64 Täby Galopp: Årets beste galoppdag
V4 Vaggeryd:
Spennende V4-omgang

Skaderapport Tippeligaen: Rosenborg i trøbbel
Skaderapport Premier League:
Disse mister søndagens kamper
TV-kampene:
Nydelig søndag for alle som elsker fotball
Kanal-guide:
Spar tusenvis på disse fotballpakkene

Også denne søndagen er det flust av nydelige objekter på langoddsprogrammet. Det er bare å slå seg løs: Tippeligaen, Serie A, Premier League og La Liga viser seg fra sin aller beste side denne søndagen.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 16.55.
Southampton - Manchester United, H 2,95.

I våre årlige Premier League-tips, meldte vi denne sesongen av Southampton ville få en nedtur etter den glitrende fjorårssesongen. Det har skjedd - litt på grunn av skader, litt på grunn av nye stjernesalg.

Ronald Koeman har imildertid fått litt skikk på laget etter innledningen, og de har ikke sluppet inn mål de siste tre kampene. Offensivt lugger det fortsatt, men kvaliteten er god nok til å score mot så og si hvem som helst.

Hjemme på St. Mary's vil det alltid være fordel Southampton, for hjemmefansen er lidenskapelig som få - spesielt når storlag er på besøk.

Fraser Forster, Jordy Clasie, Ryan Bertrand og Florin Gardon mister alle kampen for hjemmelaget.

Tapte i Eindhoven
Vi backet Manchester United i midtuken mot PSV, men de tapte etter å ha tatt ledelsen. De viste at de ikke klarte å holde på en viktig ledelse, men den negative medieomtalen falt litt bort grunnet Luke Shaws skrekkskade.

United fikk en skikkelig opptur forrige helg med seieren hjemme over Liverpool, men tapte forrige bortekamp 2-1 mot Swansea. Det er ikke et superoffensiv vi ser fra United om dagen, og Southamptons sterke forsvar bør klare å håndtere det gjestene har å by på.

Luke Shaw mister naturligvis kampen, det gjør også Phil Jones.

Southampton har fått en hel uke til å forberede seg mot denne kampen, mens tapet i Eindhoven fortsatt sitter i United-beina. Hjemmeseier til et normalt sterk Southampton står til høyinteressante 2,95 i odds og det er utvilsomt verdt et forsøk.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør