Manager Louis van Gaal og Angel Di Maria her forhåpentligvis grunn til å smile også etter søndagens bortekamp mot West Ham.
Manager Louis van Gaal og Angel Di Maria her forhåpentligvis grunn til å smile også etter søndagens bortekamp mot West Ham. Foto: Steve Parkin (Afp)

United har tatt opp jakten

Manchester City tapte to poeng hjemme mot Hull lørdag. Byrival Manchester United er kun tre poeng bak dersom laget slår West Ham borte søndag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddsdobbel 2: En tysk sensasjon
Oddssingel: Kanonodds på Werder Bremen
Tippetips: Barcelona utfordrer Real Madrid
V64 Boden (kl 15.10): Stor jackpot med drøye 1,6 mill ekstra i potten
V4/V5 Täby galopp: Chaves spiller hovedrollen

Et flott langoddsprogram venter søndag, og det er en rekke fine objekter å finne. I Frankrike er det toppoppgjør mellom Lyon og PSG, og søndag kveld venter klassikeren Sporting Lisboa mot Benfica i Portugal. I tillegg er Manchester United på jakt etter å gjenerobre 3. plassen i Premier League borte mot West Ham. Det er ellers en rekke vintersportdueller på søndagens program.


West Ham - Manchester United B 1,85
Etter å ha imponert i lang tid, har den forventede motgangen kommet for West Ham som står med 1-2-3 på sine seks siste seriekamper. Det har sendt laget ned på 8. plass, men det er fortsatt bare seks poeng opp til Southampton på den viktige 4. plassen. Hjemme viser tallene 7-2-3. Har betydelige defensive problemer i ettermiddag, da både Winsnton Reid og James Collins er skadet. Andy Carroll er atter på skadelisten.

Ekspertene over hele verden har jamret seg i lang tid over at Manchester Uniteds stjernegalleri ikke spiller spesielt bra. Det er kanskje riktig også, men poengene triller inn for Louis van Gaals mannskap. 6-3-1 på de ti siste seriekampene er faktisk nest best i Premier League, kun Arsenal har tatt flere poeng i denne perioden. 43 poeng betyr at laget har tretten poeng opp til serieleder Chelsea, men med seier i dag gjenerobrer laget tredjeplassen. plass. Borte viser tallene 3-6-2. Kun Michael Carrik er skadet.

Undertegnede kommer aldri til å bli tilhenger av å foreslå spill på bortekamper i denne type kamper. Men West Ham er veldig sterkt svekket defensivt i dag, og Manchester United har som kjent rikelig med offensiv slagkraft. Under tvil setter vi penger på Manchester United i ettermiddag, men for lav odds, gjør at vi må kombinere. 

Augsburg - Eintracht Frankfurt over/under 2,5 mål - over 1,60
Denne kamper har vi lansert som et spill i en annen artikkel, men da på hjemmeseier. Her spiller vi over 2,5 mål.

Hjemmelagets fem siste hjemmekamper har alle endte over 2,5 mål, mens bortelaget har tre av de fire siste over. Det er svært gode argumenter for at også denne kampen går over 2,5 mål, og oddsen på 1,60 for at så skjer er klart godkjent.

Dobbelen med seier til Manchester United og over 2,5 mål i kampen Augsburg - Eintracht Frankfurt betales med 2,96


Mest lest