Valencia klarte å temme Cristiano Ronaldo forrige seriekamp og slo serieleder Real Madrid 2-1.
Valencia klarte å temme Cristiano Ronaldo forrige seriekamp og slo serieleder Real Madrid 2-1. Foto: Alberto Saiz (Ap)

Valencia på medaljejakt

Har god vinnersjanser mot et svekket Celta Vigo.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Dagens dobbel:
  Det lukter League One av Leeds
Oddstips 2:
QPRs utrolige statistikk
Tippetips: 
Newcastle skal få kjørt seg
Tour de Ski:
- Weng burde vært favoritt
Skiflyging Kulm:
Prevc skal være klar favoritt
V75 Biri lørdag:
Tjomsland byr på en Kjempe
V4 Romme
: Norgeskjenning som duger
V65 Odense :
Mønster fikser lørdagskvelden

Lørdagens langoddsprogram er spekket med spennende vinteridrett, men det er også full rulle i Premier League, Championship, La Liga og Serie A og hockeyligaene Get-ligaen, NHL og SHL.

Dagens oddstips 3

Celta Vigo - Valencia BCelta Vigo startet sesongen bra, men har opplevd en skikkelig formsvikt etter borteseieren over Barcelona i november og avsluttet 2014 med ett poeng og null mål på de siste seks seriekampene.

Det ble heller ikke scoring eller poeng i bortekampen mot sterke Sevilla for en uke siden, men oppgjøret var likevel et steg i riktig retning. Vi trodde derfor på en opptur i cupkampen hjemme mot Athletic Bilbao i cupen tirsdag, men laget skuffet nok en gang og tapte 2-4.

De siste kampene har Celta måttet klare seg uten Joaquin Larrivey og Nolito, som sammen har stått bak 12 av lagets 17 seriemål. Førstnevnte soner fortsatt karantene, mens Nolito er usikker. Til kveldens kamp er også forsvarerne Gustavo Cabral og Carles Planas ute med karantene.

Valencia er høyt opp etter den sterke hjemmeseieren over Real Madrid forrige helg. Vant også to de siste kampene før juleferien og ligger på fjerdeplass, bare fem poeng bak serileder Real.

Fulgte opp seieren over Real med 2-1 over Espanyol i cupen onsdag.

Til kveldens kamp er spissen Pablo Piatti ute med skade, mens forsvareren Jose Gaya soner karantene.

Valencia har et godt lag denne sesongen og er i strålende form. Celta har bare tatt ett poeng på sine siste tre hjemmekamper og stiller sterkt svekket i kveld. 2,50 i odds på Valencia er ok betalt.