Midtjylland og toppscorer Sylvester Igboun (til høyre) har hatt en strålende sesong i Superligaen så langt.
Midtjylland og toppscorer Sylvester Igboun (til høyre) har hatt en strålende sesong i Superligaen så langt. Foto: Henning Bagger (Afp)

Vi gjør et unntak for Midtjylland

Handikapspill er ikke noe vi liker, men Danmarks beste lag får full tillit.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Dagens langskudd:  Sampdoria ursterke hjemme
Oddstips: Norsk scoringsboom i Tyskland
V64 Mantorp:
  Gigantjackpot i Sverige
V4 Åby:
  Denne mannen er god i Sverige

Oddsmåneden starter med et typisk mandagsprogram der vi kan blant annet kan spille på Serie A, La Liga, 2. Bundesliga, Ligue 1 og Superligaen.

Hele oddsmenyen finner du her.

Dagens dobbel

Midtjylland – Vestsjælland (0-1) H H
Nancy - Valenciennes H


Midtjylland- Vestsjælland (0-1) H
Midtjylland har stø kurs mot den første pokalen i klubbens 15 år lange historie. Laget har vært klart best gjennom hele sesongen og leder Superligaen med sju poeng på Randers før kveldens hengekamp.

Spesielt på hjemmebane har Ulvene vært imponerende. Etter den solide 2-0-seieren over regjerende mester Aalborg sist, viser statistikken 8-0-0 og 18-5 i målforskjell.

Midtbanespillerne Izunna Uzochukwu og Rilwan Hassan soner karantene i kveld. Jakob Poulsen og Morten Duncan Rasmussen er tilbake i troppen.

Vestsjælland ligger på nest sisteplass med 14 poeng på 15 kamper. 9 av poengene er tatt mot ursvake Silkeborg og OB. Har tapt de tre siste kampene og har ligaens mest gavmilde forsvar (28 baklengs).

Fraværssituasjonen er ikke spesielt god. Toppscorer Rasmus Festersen(seks mål) og den faste midtstopperen Jean-Claude Bozga soner karantene, mens den tidligere bundesligabacken Michael Lumb, backen Anders Randrup og andrekeeper Thomas Villadsener skadet.

Det er ikke så ofte vi anbefaler handikapseier i oddstipsene, mens vi gjør et unntak i kveld. Midtjylland er Danmarks desidert beste hjemmelag og møter et meget svakt bortelag (1-0-7 og 5-19 i målforskjell) som mangler sin klart mest giftige angriper.

Midtjylland har vunnet fem av åtte hjemmekamper med mer enn ett mål, og vi setter pengene på at statistikken blir enda bedre etter kveldens match.

Nancy – Valenciennes H 1,60
Nancy har hatt en god sesong, men falt ned til fjerdeplass etter 0-1-tapet borte mot Troyes i toppkampen forrige runde. Var ifølge rapportene mist like gode som hjemmelaget, men klarte ikke å få ballen i mål og ble felt av en scoring på overtid.

Har vunnet de fire siste hjemmekampene og har ennå ikke tapt på Stade Marcel Picot.

Har alle de beste spillerne tilgjengelig til kveldens kamp.

Valenciennes rykket ned fra Ligue 1 forrige sesong og har klart omstillingen til Frankrikes nest øverste nivå dårlig.

Ligger utsatt til på 15. plass etter 0-1-tapet hjemme for Brest forrige runde. Lagets eneste borteseier siden august kom mot jumbolaget Arles nest sist.

Har ingen fravær av betydning.

Dette er en meget viktig kamp for Nancy, som bare vil være to poeng bak serieleder Dijon dersom det blir tre poeng i kveld. Alt ligger til rette for den femte strake hjemmeseieren mot denne middelmådige motstanderen.

Samlet odds: 2,83