Foto: hesteguiden.com

Vi klemmer til direkte i V65!

Ja, etter den siste innsatsen å dømme skal konkurrentene stå tidlig opp for å følge vår banker til slutt i innledningen på dagens rebus!

Kommersielt

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Vi ble nemlig mektig imponert av 1 Newton Hall i debuten her til lands, og med fri bane til slutt i kveld er det ingen som rører favoritten i V65-1. 4-åringen avsluttet som en vind fra køplass til fjerde ved den anledningen, og i det løpet stod Action Hall-sønnen knalltøft inne pengemessig.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Klart enklere i mot for Stenberg-traveren i kveld, og fra trenerhold rapporteres det dessuten om en ytterligere forbedret utgave til dagens dyst. Vår banker for dagen kom med et godt rykte fra Danmark, og det vitner om kvalitet når raden forteller om en hest som har vunnet på solide 17.0 full vei på langsomme Skive.

Storfavoritt med feil forutsetninger
Ja, at 4 Vinn De Luxe i finalen skal være snakk om en klink vinner, nei det vil vi ikke være med på. Vi mener det er flere ting som taler i mot dagens største favoritt i kveld, og tyr til garderinger. Zerberus-datteren er ei kløne bak startbilens vinger, og sjansen for startgalopp er så absolutt til stede.

Med feilfri avgang havner uansett 5-årshoppa blant de siste innledningsvis, og så mye bedre enn de andre over dagens distanse er ikke 85-prosenteren (helt vilt etter vårt skjønn) i spillet at hun enkelt runder de til slutt. Brinch-traveren må dessuten gå med sko ved denne anledningen (gått skoløs de tre siste startene...), og at fagbladene uten å mukke banker, tror vi kun er i mangel av andre alternativer...

Fryktelig interessant i løpet er 5 C.C. Westside, og 15-prosenteren i spillet bør her vurderes tidlig. Victory Abroad-datteren har vært matchet i tøffe årgangsløp hele veien, og hevdet seg med bravur. Nå på slutten har dog ikke 4-årshoppa hatt den rette flyten på løpene, men i varmingen forut for den siste starten så vårt drag i løpet ut som en rund million. Det ble dog en ulykksalig galopp fra start ved den anledningen, men Holm-traveren gikk relativt pigg i mål etter en meget kjapp sisterunde.

Frekk løsning
Ja, når vi går i mot dagens største favoritt er vi nødt til å ta noen sjanser, og i V65-2 satser vi på at vinneren er å finne på duoen 5 Lundsjefen (kun markert på snaue 15 %!) og 12 Komnes Judo. Førstnevnte har vært ute på upassende korte distanser i de to siste startene, men i kveld står Sjefen-sønnen unektelig interessant til. Den kapable 4-åringen utstyres ved denne anledningen med Gunnar Austevoll, og den mannen er helt rå på slike førstegangsoppsitt. Sistnevnte utvikler seg stadig, og det er slett ikke utenkelig at Spikeld-sønnen avgjør på rå styrke til slutt nok en gang.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-3: En rekke svært gode hester i grunnlaget setter hverandre her i stevne, og vinnerkandidatene er mange. Tilsynelatende håpløst til står 12 Lex Cille, men Elding-datteren hadde uansett havnet i køen fra hvilket som helst annet spor, all den tid hun ikke er noen kløpper fra start.

Det er bare et tidsspørsmål før 8-årshoppa vinner løp, og når vi her snakker om en foreløpig 7-prosenter i spillet, ja så blir Gravdal-traveren vår friske utgang på det store systemet. Vårt drag i løpet har levert noen vanvittige avslutninger hele veien nå på slutten, og det mot litt tøffere konkurrenter enn dagens.

V65-4: Vi finner her fire vinnerkandidater, og vår favoritt blir 1 Nintendo Baunehøy. Golden Globe-sønnen var klart positiv til sølv på fine 14.8 over dagens distanse etter litt pause i den siste starten, og det skal godt gjøres å hente en lengde på den startkjappe 4-åringen ned startsiden. Løp i kroppen bør ha gjort godt, og på sitt beste leder fort Henriksen-traveren et slikt løp rundt om.

Cato Antonsen varsler om spennende balanseendringer på 8 Yumbo Yob (4-åringen har gått tungt belastet, og blir lettet betraktelig til denne starten) , og dersom det skulle blir tøff kjøring der fremme innledningsvis kan Freiherr As-sønnen felle samtlige til slutt (setter åtte av ti kuponger ut av spill!).

V65-5: Det har lett for å smelle i denne typen løp, og vi tyr til bred gardering. Klart bedre enn raden er 11 Ara Faks, og i et løp det garantert blir tempo på, tror vi Järvsöfaks-sønnen skal ha gode muligheter til å runde samtlige til slutt. 6-åringen fungerte ikke som best i den nest siste starten, men Sagholen-traveren så klart bedre ut sist.

Ved den anledningen satt dog vårt drag i løpet fast til slutt, og når vi her snakker om en totalt bortglemt 7-prosenter, som trolig trekker fordel av eventuelt krevende forhold, ja så spiller vi utgang på det store systemet.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 400, 800 og 2224 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f.eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør