Foto: hesteguiden.com

Vi stoler på senior Wassberg!

Ove Wassberg nærmer seg 3000 seirer i karrieren. Toppkusken fra Sandsli utenfor Bergen har gjennom karrieren vært blant de aller beste, og i kveld blir han vår bankerkusk.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Han er sprek som en ungdom, Ove Wassberg. Den våkne bergenseren pleier å ta godt vare på sjansene når han kjører favorittene. I kveld tror vi ”Oven” vinner minst tre løp, og 62-åringen kjører begge våre bankere på vestlandsarenaen denne aftenen.

I A-spillet lanserer vi 6 Bjørøy Tulla som singelstrek i den tredje avdelingen, når vi mener hun her går ned en klasse. Kusken har god tro på seier:

-Jeg har vunnet flere løp med henne tidligere og hun trives i Bergen. Jeg snakket med eieren tirsdag, og han var veldig fornøyd med henne i trening. Jeg tror på seier, sier Ove Wassberg.

Championkusken har enda større tro på 5 Wesley H. Limburgia i den fjerde avdelingen i B-spillet, og vi stoler fullt og helt på den seiershungrige kusken:

-Denne hesten var virkelig imponert meg, og det har vært mer å gå på i seiersløpene. Jeg tror banen kan bli ujevn her og der med det mildværet vi har i Bergen, men jeg tror Wesley takler det også. Jeg tror det er grønt lys, sier Ove Wassberg.

Oversiktlig A-rebus
5 Mjølner Faks i V5-2 var skikkelig bra i comebacket etter skader i den siste starten, og tapte kun for to av landets beste i form av Neslands Loke og Mørtvedt Jerkeld den dagen. Selskapet er overkommelig, og vi tror på en topp vinnersjanse. 6 Lumjor er god på sitt beste. Imponerte dog ikke i seiersløpet sist, og må løfte seg et hakk for å slå favoritten. 3 Vangen Glunten står perfekt til, og kan med rett løp dukke opp i seierskampen.

1 Global Knockout i V5-3 gjør ikke annet enn å vinne. Femåringen vinner trolig igjen, men skulle han bli overflydd fra start kan han bli sittende innestengt. 5 Explosive Nala og 2 Viking Neyenrode er hestene i mot.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong til A-spillet her.

Ove Wassberg er svært sentral i kveld.
Ove Wassberg er svært sentral i kveld.

Litt mer åpent i B-spillet
8 Lykkje Faks i V5-4A/1B er forbedret i Svein Nilsens regi, og feilfritt tror vi vallaken tar sin tredje strake. 3 Haga Braute gikk glipp av en topplass grunnet galopp sist, og er god nok til å utfordre. 2 Drav Mai er den klare outsideren. Hun feilet som mulig vinner sist, og kan utgjøre en trussel uten galopp. 7 Samina Ø.K. er galopplysten, men feilfritt har hoppa fart for seier. 1 Tempranella er et uromoment etter pause.

5 Britney Spur er kjapp ut, og vi tror hun sitter i tet direkte i V5-5A/2B. Derfra kan hun bli vond å fange. 2 Doris V. er ute på rett distanse, og kan vinne med løp på vent. 6 Lukas Elholm var svak sist, men tilbake i form er han aktuell.

4 Mir D.K. er matchet på beste vis av Ove Wassberg, og igjen har vallaken en billig oppgave i den tredje avdelingen. Han har en klar sjanse til å ta sin fjerde fulltreffer på rad. 6 French Crown og 3 Isobello er objektene i mot.

3 Nokien holder V75-klasse på sitt beste. Hun er på gang og har gunstige betingelser i finalen i kveld. 10 Nu Steensgård var sterk toer bak M.T. Big Business i V75 sist, og er garantert med i toppen med tilsvarende innsats her. 5 Cafu Cafè avsluttet godt sist, og er ikke sjanseløs. 12 Shining Lantern tapte kun for Montana F.H. sist, og får friskusen Kristian Lunde i sulkyen ved denne anledningen!

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Bergen Travpark har vi satt opp to spilleforslag på hhv 120 og 360 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to forslag på hhv 108 og 840 kroner til B-spillet ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bergen på nrk.no nett-tv i kveld!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør