Espen Shampo Knutsen hadde god grunn til å smile etter den første matchen mot Lørenskog i høst (4-2-seier), men møter en revansjelysten og formsterk motstander i kveld.
Espen Shampo Knutsen hadde god grunn til å smile etter den første matchen mot Lørenskog i høst (4-2-seier), men møter en revansjelysten og formsterk motstander i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

VIF endrer spillestil

Men kan det snu den dårlige trenden i Get-ligaen?

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel:
  Ny nedtur for hjemmelaget
V4 Mantorp:  Skrellbanen byr på lunsj
V5 Bjerke:   Solid og frekk banker
V65 Klosterskogen:  Hamre fortsetter showet

Skellefteå skuffet ikke i toppkampen mot Växjö onsdag og sørget for gevinst for alle som fulgte tipset vårt. Dessverre manglet vi ett mål i oppgjøret mellom Brynäs og Örebro i over 5,5-spillet vårt fra den matchen.

Torsdag er det omtrent bare Get-ligaen og SHL som er interessant på langoddsprogrammet, og vi holder oss til disse ligaene i dagens tips.

Dagens langskudd

Vålerenga - Lørenskog BVålerenga har fått en meget tung start på Get-ligaen og ligger på åttendeplass med tolv poeng på ni matcher. Opp til Stavanger skiller det allerede 15 poeng, men Oslo-klubben har to kamper til gode på serielederen.

Den første av hengekampene spilles i kveld, og det er på ingen måte garantert at VIF får med seg poeng mot naboen fra Romerike. Lørenskog har vært vist meget gode takter de siste ukene og står med 18 poeng på de siste sju matchene. Det eneste tapet i denne periode kom mot Oilers (0-1).

VIF-trener Espen Knutsen er lite fornøyd med situasjonen og har analysert seg frem til at de dårlige resultatene skyldes en kombinasjon av underprestasjon hos enkeltspillere og omstillingsproblemer i forbindelse med deltakelsen i Champions League.

I Europa har VIF hatt en defensiv spillestil, mens man har spilt offensiv og angripende hockey i Get-ligaen. Nå er Champions League ferdig for i år for VIFs del, og Shampo varsler en enklere, tøffere og tettere spillestil i kveldens match enn hva som har vært tilfelle i lagets svakeste matcher i Get-ligaen i høst.

Jonas Oppøyen er tilbake på is, men har ennå om lag seks uker igjen før han kan spille matcher. Litt rusk for Daniel Sørvik og Morten Ask, men begge er trolig med i kveld.

VIF er et lag som ofte slår til når man minst venter det, men vi lar oss likevel lokke av borteoddsen. Det er tross alt ti poengs forskjell på lagene, og Lørenskog fremstår for tiden som den største utfordreren til Oilers i kampen om gullet.

2,40 i odds på B er dagens langskudd på en vrien oddsdag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus