UTUR: Carles Gil feirer etter å ha scoret mot Leicester, en kamp de til slutt tapte.
UTUR: Carles Gil feirer etter å ha scoret mot Leicester, en kamp de til slutt tapte. Foto: Andrew Boyers (Reuters)

Villa har ikke råd til tap

Aston Villa står overfor en skjebnekamp i ligacupen og har absolutt alt å spille for mot byrivalen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble en ny, flott dag for Nettavisens oddstips på mandag - og for tredje dag blir det et godt overskudd. I går gikk det ene singelforslaget til 2,65 og langskuddet til 3,25 inn, av totalt tre tips.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Dagens langskudd:
City trenger ikke dette trofeet
Dagens singel
: Nyland og overraskelseslaget slår til igjen

Tippekonkurranse: Vinn flotte premier i Nettavisens tippekonkurranse

TV-kampene: Ny drømmeuke for fotballelskere
Rundens Lag i Premier League: Martial er med igjen

V64 Boden: Frekkis fra Norge
V65 Forus
: Jackpot med Pål Buer i hovedrollen
V5A Momarken: Svenskene kommer med ambisjoner
V4 Gävle: Adielsson med fete vinnersjanser

langoddsprogrammet er det mange spennende objekter spesielt fra engelsk ligacup. Mange storlag skal i aksjon, for eksempel Manchester City, West Ham og Swansea.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Aston Villa + Milan, samlet odds 3,76.

Aston Villa - Birmingham, H 1,75.
Denne kampen vises på TV 2 Sport Premium og på TV 2 Sumo (reklamelenke).

Aston Villa har fått en begredelig sesongstart etter seieren mot Bournemouth i åpningskampen. Siden det har de ikke vunnet, og Tim Sherwood beskrev i helgen denne kampen som en nøkkelkamp. De tapte for øvrig helgens lokaloppgjør mot West Bromwich 1-0 på hjemmebane.

Det har ført til at Tim Sherwood faktisk er under formidabelt press før denne kampen. Alt annet enn seier er uakseptabelt og tro ikke at Tim Sherwood vil nedprioritere denne kampen.

Hjemmefansen har i tillegg ekstremt mye imot Birmingham og vil sørge for å bære sitt lag frem som best de kan.

Gary Gardner, Jores Okore, Jose Angel Crespo og Idrissa Gueye er skadet til denne kampen. Adama Traore rekker heller ikke oppgjøret.

Birmingham fikk en flott sesongstart, men dundret ned på jorden med hjemmetap for Nottingham Forest for et par runder siden. Forrige helgs 1-1 borte mot Ipswich må sies å være et godt resultat.

Gary Rowett har ingen skadeproblemer og kan stille med det samme laget som tok poeng mot Ipswich.

Aston Villa har det beste laget og vil også stille topp motivert til denne. Alt annet enn seier er uakseptabelt og vi stoler på at the Villans gjør jobben til 1,75 i odds.

Udinese - Milan, B 2,15
Når målvakten er din beste spiller hjemme mot Empoli i en kamp du taper 1-2, bør faresignalene begynne å lyse. Nå ble ikke Udinese hjulpet av et veldig strengt rødt kort på Koné, men det var den tredje skuffende kampen på rad.

De har faktisk ikke tatt poeng siden de slo Juventus borte i serieåpningen. Begge hjemmekampene har de tapt, og det er en stadion i full ombygging som ikke akkurat sørger for at hjemmefansen blir den tolvte mann. Antonio di Natale har fortsatt til gode å score mål denne sesongen.

Nevnte Koné er naturligvis suspendert til dagens kamp, mens Guilherme og A. Merkel er skadet. Alexander Merkel der, altså.

Milan har tapt begge bortekampene så langt, mot Fiorentina og Inter, uten å score mål, men disse lagene er naturligvis bunnsolide. Selv om de nesten rotet det borte i helgen, fikk de et nytt oppsving med 3-2-seier hjemme over Palermo.

Carlos Bacca scoret to og var ekstremt giftig, og han er ventet å starte på topp med Mario Balotelli i dag. En grei spissduo om det klaffer, de kan virkelig terrorisere et vaklevorent Udinese-forsvar.

Juraj Kucka har sett pigg ut i sine to kamper, men er tvilsom til denne. Jeremy Menez, Philippe Mexes, Luca Antonelli og Ignazio Abate er alle skadet, men det er god bredde i Milan-troppen og de har bra dekning på disse plassene. Legg merke til Davide Calabria på høyrebacken, 96-modellen var virkelig briljant i innhoppet mot Palermo i helgen.

Milan har et solid lag og har spillemessig blitt gradvis bedre denne sesongen. At de tar en borteseier over et formsvakt og desillusjonert Udinese er langt fra usannsynlig, og gjør at dobbelen får en spenstig totalodds på 3,76.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør