Giovani dos Santos, som hadde et flott VM for Mexico, er ute med skade. Spisskollega Ikechukwu Uche er trolig også uaktuell, og da ser det tynt ut på topp for Villarreal.
Giovani dos Santos, som hadde et flott VM for Mexico, er ute med skade. Spisskollega Ikechukwu Uche er trolig også uaktuell, og da ser det tynt ut på topp for Villarreal. Foto: Scanpix/Reuters

Villarreal har begge spissene ute

Store skadeproblemer før kveldens kamp mot Villarreal.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Oddstips:
   Endelig tre poeng for VIF
Oddtips 2: Forest skal hevne 0-5
Tippetips: 
Kjempebombe av LSK?
V64 Täby galopp: Superjackpot med 1,6 mill ekstra i potten
V65 Sørlandet:
Lerum sopte inn 750 000 kroner lørdag

Branns 4-1-seier borte mot Strømsgodset ha oss et flott langskudd-treff til 4,35 i odds, og lørdagens tips gikk dermed solid i pluss selv om den andre singelen og dagens dobbel ikke gikk inn.

På dagens oddsprogram kan vi glede oss over matcher fra Tippeligaen, 1. divisjon og alle de store ligaene i Europa.

Dagens langskudd

Granada - Villarreal HGranada klarte å unngå nedrykk forrige sesong takket være seier i siste serierunde og har fått en fin start på høsten med fire poeng av seks mulige. Har møtt laber motstand, og dette blir den første testen på hvor laget står.

Har mistet den viktige offensive brikken Yacine Brahimi i sommer, og spillerstallen ser tynn og profilløs ut.

Angriperen Youssef El Arabi er trolig eneste fravær.

Villarreal hadde en strålende sesong som nyopprykket forrige sesong og endte på sjetteplass. Har beholdt sine tre viktigste spillere i Giovani dos Santos, Mateo Musacchio og Bruno Soriano, og i tillegg forsterket med Antonio Rukavina (back), Javier Espinosa (midtbane) og Luciano Vietto (angrep).

Åpnet den hjemlige sesongen med 2-0 borte mot Levante og fulgte opp med hjemmetap for Barcelina. Er klar for gruppespillet i Europa League etter to overbevisende seiere over Astana.

Spissen Giovani dos Santos og Jaume Costa er nye på skadelista.

Costas skade betyr trolig at 17 år gamle Adrіan Marіn spiller fra start på høyrebacken ettersom Bjoan Jokіc også er uaktuell. Spissen Ikechukwu Uche blir trolig heller ikke klar.

Uche og dos Santos scoret til sammen 25 spillemål forrige sesong, og duoens fravær er en klar svekkelse av Villarreals angrep.

Granada har fått en fin start på sesongen, og kveldens oppgave er blitt enklere av Villarreals skadeproblemer. H til 2,90 kan prøves som et langskudd med moderate innsatser.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør