Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix

Vraker Suarez – satser på Rooney

Formspissen er ute etter revansje. Det skal vi tjene penger på.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Onsdagens Sportspill-meny
Oddstips 1:37 år ingen alder for Totti
Tippetips:Sulten Suarez tilbake i kveld
Hockey-Pelle:«Passende oppgave for Brynäs»
Skaderapport:Premier League
TV-Guide:Ukens TV-sendte fotballkamper
V75:Festaften på Bjerke
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag
Viking Lotto:Vinn 127 millioner i kveld

Det er flust av kamper på langoddsen onsdag, med blant cupsemifinalen mellom Rosenborg og Haugesund og ligacupoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool på programmet.

I dagens første oddstips spilte vi på Roma, mens «Hockey-Pelle» anbefaler Brynäs.

Dagens langskudd
Bologna – Milan H 3,10
Bologna tapte 1-2 for Torino i helgen og har dermed ennå ikke vunnet i ligaen. To poeng holder til en utsatt 16. plass. Den offensive midtbanespilleren Panagiotis Kone og forsvareren Cesare Natali er ute med karantene.

Hjemmetapet for Napoli sist gjør at Milan bare har tatt fire poeng på de første fire kampene. Er dermed allerede åtte poeng bak tetduoen Roma og Napoli. Mario Balotelli er ute med karantene for å ha skjelt ut dommeren etter kampslutt i helgen. Det er meget dårlig nytt for et Milan-lag som sliter med mange tunge skadefravær. Mot Napoli var Balotelli omtrent den eneste Milan-spilleren som viste giftige takter foran motstanderen mål.

Et normalt hjemmesterkt Bologna er vår favoritt mot et skadeskutt Milan-lag ute av form.

Dagens avslag
Rosenborg – Haugesund H 1,42.
RBK tapte bortekampen i mot Haugesund i serien og klarte bare 1-1 på Lerkendal mot samme lag senest fredag forrige uke. Trønderne kjemper en tøff kamp med Godset om seriegullet, og vi utelukker ikke at de nok en gang går på en smell mot et Haugesund-lag som kan fokusere hundre prosent på dette oppgjøret. 1,42 på H fremstår som et meningsløst spill.Dagens spill
Scorer Wayne Rooney mot Liverpool? ja/nei H 2,45.
Hadde alle United-spillerne prestert på samme nivå som Wayne Rooney i seriekampen mot City søndag, ville laget garantert ikke ha blitt ydmyket 1-4. Rooney scoret sitt fjerde mål på tre kamper og var den eneste rødkledde som fikk ros av manager David Moyes etter matchen.

Normalt hviler United en del faste spillere i de tidlige rundene i ligacupen, men grunnet den svake starten på sesongen (den dårligste på ni år) og det faktum at Liverpool står på andre banehalvdel, gjør at vi trolig får se et sterkt United-mannskap fra start onsdag kveld.

Moyes trenger en opptur etter å ha tatt null poeng mot erkerivalene City og Liverpool. Og etter spillernes utsagn i pressen de siste dagene å dømme, er det et heltent United-lag som entrer banen. Rooney omtaler oppgjøret som en «perfekt» anledning til å legge City-tapet bak seg.

Robin van Persie må trolig stå over kampen, og det gjør det enda mer sannsynlig at Rooney spiller fra start.

Liverpools Luis Suarez, som er tilgjenglig for første gang etter den ti kamper lange karantene, er også garantert sulten på å score mål.

På Norsk Tippings langoddsprogram kan du spille singelspill på at Rooney og Suarez scorer. Førstnevnte er satt til 2,45 i odds, mens du får 2,80 ganger pengene på Suarez.

Vi utelukker selvsagt ikke at uruguayaneren scorer i comebacket, men det er vanskelig å spå på hva slags form han er i etter den lange klubbpausen. Det er heller ikke garantert at han startet oppgjøret.

Da er vi mer lokket av spillet på Rooney, en spiller som har imponert stort de siste ukene og som alltid blør for drakta i slike oppgjør.

Dagens andre oddstips:
Scorer Wayne Rooney mot Liverpool? ja/nei 2,45 - 1,38
Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobilen


Dagens første oddstips:
Sampdoria – Roma 3,40 - 3,15 - 1,90
Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobilen

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør