Wassbergdominans igjen?

Far og sønn Wassberg, Ove og Svein Ove er alltid sentrale når det kjøres løp i Bergen. Alt tyder på at de blir sentrale også i kveldens V5-omgang.

Kommersielt

Her finner du Nettavisens V5-tips til Bergen.

Her kan du laste ned program til alle løpene i Bergen.

I V5-innledningen kjører Ove Wassberg nyimporten Lukas Game, som er en hest som trolig kan kjempe om seieren direkte. Hardest imot er trolig Kenya Key og Odd Storetvedt.

Skøien Pjokken og Ove Wassberg er favoritter i V5-2, men vi mener at Svein Ove har minst like stor vinnersjanse bak Myrprins.

Alvanesen er Wassbergstallens representant i den fjerde avdelingen, men det kan bli hardt å gjøre noe med Torpa Emil. I sulkyen bak hesten som trenes av Kjell Håkonsen sitter Svein Ove Wassberg.

Aramis T.K. og Ove Wassberg blir en av dagens største favoritter, og har et fint løp på papiret. Det kan fort bli seier til den 5-årige vallaken, men det finnes flere interessante motbud.

V5-finalen er et løp hvor de fleste nok vil streke for endel hester. Her har vi dog funnet en frisk banker i form av Absolute O, som vi synes står helt riktig til denne gangen.

Nettavisens lille V5-forslag på 120 kroner i dagens lunsjtrav på Bjerke gikk forøvrig inn med en gevinst på 2.719 kroner.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin