West Ham-manager Slaven Bilic.
West Ham-manager Slaven Bilic. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

West Ham er ingen bløff

Slaven Bilic ga blaffen i Europa League-deltagelse og fikk betalt. West Ham går for nye tre poeng hjemme mot Leicester lørdag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Ipswich er lørdagens beste spill
Oddstips 3: Viking slukker Glimt
Tippetips: Fem Premier League-kamper på kupongen
Premier League: Skade- og karanterapport
Tippeligaen: Skade- og karanterapport
V75 Momarken: To hoppebankere i herlig omgang
V4 Åby: Norske stjerner utfordrer
V5 Momarken lørdag:
Tjomsland har bankeren

Et vidunderlig langoddsprogram venter lørdag med drøssevis av kamper fra England, kamper fra Tippeligaen og 2. divisjon her hjemme. I tillegg er det seriestart i Bundesliga, det er kamper fra Frankrike og svært interessante kamper fra Allsvenskan, blant mye annet. I denne artikkelen byr på vi på en sprek dobbel fra Premier League.

West Ham - Leicester H 2,15
West Ham slo Arsenal 2-0 på Emirates i åpningskampen og fikk en drømmestart på sesongen. Laget spilte en nær perfekt kamp og Slaven Bilic har et meget spennende mannskap på gang.  Mangler fortsatt Andy Carroll og, Enner Valencia, men her er Carl Jenkinson tilgjengelig igjen (fikk ikke spille mot gamleklubben sist helg). 

Leicester tidvis rundspilte Sunderland i sesongåpningen og det var en  imponerende forestilling av et lag man ikke visste helt hvor man hadde før sesongen. Claudio Ranieri er nødt til å rydde opp i litt defensivt rusk fra den kampen, men vil bli oppløftet av den offensive innsatsen. Matthew James er eneste skadet for gjestene.

2,15 i odds for hjemmeseier er et soleklart valg for oss i denne kampen, men vi dobler dette spillet med en annen hjemmeseier fra Premier League.

Swansea - Newcastle H 1,85
All ære til det Gary Monk har fått til med dette Swansea-laget. De tok poeng borte mot Chelsea i ligapremieren, en prestasjon som ikke skal undervurderes. Og hjemme på Liberty Stadium pleier Swansea å være solide, med 9-5-5 forrige sesong.

Newcastle gjorde en klart godkjent hjemmepremiere mot Southampton og kan si seg fornøyd med ett poeng derfra (endte 2-2). Det er visse forventninger til Newcastle denne sesongen, som faktisk startet med fire nederlendere sist helg. Nå er det bortebane mot skarp motstand (elendeige 3-4-12 borte forrige sesong) og det blir verre.

Vi tror klart mest på hjemmelaget her og 1,85 i odds er helt greit. Kombinert med seier til West Ham gir det oss en dobbelodds på 3,98.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør