SJOKKERTE EMIRATES: West Ham slo til med en solid seier over Arsenal på the Emirates i serieåpningen.
SJOKKERTE EMIRATES: West Ham slo til med en solid seier over Arsenal på the Emirates i serieåpningen. Foto: Ikimages (Afp)

West Ham reiser seg

Til tross for nederlaget mot Leicester sist, tror vi West Ham gir oss godt betalt denne lørdagen.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny
Dagens dobbel: Swansea spiller som et topplag
Dagens langskudd: Köln kan få et sjokkresultat mot Wolfsburg
Tippekupongen: Stabæk har fortsatt RBK-los

V4 Klampenborg: Marius i hetluften
V75 Drammen: V75 med dobbel sjuerpott

Serie A tabelltips: Syv lag med i tittelkampen
Skaderapport
: Disse er skadet i Tippeligaen
Tippemagasinet: Her blir Vegard Hansen tatt på fersken

dagens langoddsprogram er det bare å fråtse i godbiter fra hele Europa, Premier League og Tippeligaen inkludert. I tillegg er Serie A og La Liga endelig tilbake!

Husk fantasy!

Bonuspotten vokser stadig og blir stadig mer lekker. Nå er den oppe i 2,4 millioner kroner.

Dagens single, innleveringsfrist klokken 15.55.
West Ham - Bournemouth, H 2,20.

Vi trodde West Ham virkelig var på gang, men de tapte hjemme for Leicester forrige runde. De hadde nok fortjent et poeng i den kampen, men maktet ikke å konvertere sine enorme sjanser til mål. Diafra Sakho kunne alene hatt tre mål med litt mer kliniske avslutninger.

Nå er Slaven Bilic' menn på revansjetokt og vet de er favoritter også i denne kampen. Samtidig bør de ha lært av den forrige flausen og er på jakt etter å gjenreise fansens tillit.

West Ham hadde en hjemmestatistikk på 6-4-9 forrige sesong og var med det midt på hjemmetabellen.

Det er liten endring på skadefronten. Andy Carroll og Joey O'Brien er med Enner Valencia skadet. Ny på denne listen er spissen Mauro Zaraté. Reece Oxford gis 75 % sjanse til å spille kampen.

I tillegg er førstevalget på keeperplass Adrian, som fikk rødt kort mot Leicester sist, suspendert i denne kampen og to til.

Fått dårlig betalt
Bournemouth har fått dårlig betalt sine to kamper så langt og har vært uheldige som ikke har scoret sitt første Premier League-mål. Spillemessig har de vært fullt på høyde med både Aston Villa og Liverpool, men tapt 1-0 i begge kampene.

Det virker som om de ikke enda har tatt nivået opp til Premier League og de har sluppet inn to dødballmål. West Ham har på sin side scoret på to dødballer denne sesonginnledningen.

Den viktige midtbanespilleren Harry Arter er stadig skadet, men Christian Atsu er endelig helt frisk.

Man sitter med følelsen av at det er noe uforløst ved dette Bournemouth-laget. Samtidig har West Ham mye å hevne fra den forrige svake hjemmekampen.

Vi tviler ikke på at kvalitetsforskjellene mellom lagene er betydelig. 2,20 er godt betalt odds på et normalt solid hjemmelag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus