Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Westerlo finner formen

På en rolig spilledag vender vi blikket mot Belgia for å finne gode objekter. Les dagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny onsdag:
V75 Lørdag: 60 millioner i potten!

langoddsen i dag finner vi blant annet Oddsen-ligaen, Toppserien kvinner, Copa del Rey, belgisk 2.divisjon, brasiliansk serie A og US Major Soccer Leauge.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
CE Sabadell FC - Las Palmas B 2.60

Copa del Rey. Det var klasseforskjell mellom lagene sist de møttes på dagens bane i mars, Las Palmas dominerte fra start til slutt og vant 4-0. Gjestene spilte play-off om opprykk til Primera Division forrige sesong, men kom til kort mot Almeria. Ikke fått noen gunstig start på årets med 0-3-1, men skal ha kvalitet nok i stallen til å hevde seg i år også. Mistet vingen Vitolo til Sevilla, men ellers er stammen inntakt. Trener Sergio Lobera melder at han tar cupen alvorlig, men vil rotere i laget. Nyervervelsene Apono (Real Zaragoza), Aranda (Granada) og Masoud (Osasuna) er forventet å debutere, mens Angel Lopez (Real Betis) må testes før kampstart.

Sabadell vant 4-0 over Mallorca i seriepremieren, men tapte de to neste og står nå med 1-1-2. Gjorde ingen stor sesong i fjor og berget plassen med fem poengs margin. Mistet i sommer en viktig brikke i vingen Manuel Lanzarote til Espanyol. Trener Javier Salamero har konstantert at serien er førsteprioriteten og det er forventet at han vil sende utpå en alternativ førsteellever.

Begge lag kommer altså til å rotere og det bringer følgelig ekstra usikkerhet til matchen, men vi har likevel mest tro på Las Palmas. Gjestene skal ha bedre dekning i stallen og vi tror det kommer til i vise seg i kveld. 2.60 på at Las Palmas, som har vunnet de tre siste oppgjørene, går seirende ut igjen virker greit betalt og blir dagens langskudd.

Norsk Tipping

Dagens avslag
Vålerenga - Stabæk B 1.10
Vålerenga har spilt seg opp i høstsesongen og er nå uten tap på sine syv siste i cup og serie. Stabæk topper tabellen og er ubeseiret med 14-2-0, hvor begge poengdelingene har kommet mot serietoer LSK. Var storfavoritter mot bunnlaget Sandviken sist, men fikk uventet hard motstand og var nære ved å miste poeng. Vant 1-0, men leverte ingen god forestilling. Er rettmessige favoritter i dag, men etter forrige rundes innsats holder vi oss unna 1.10 på borteseier.

Dagens spill
FC Molenbeek Brussel - KVC Westerlo
Belgisk 2.divisjon. Forrige sesong var ikke mye å skryte av for FC Molenbeek Brussel som til slutt berget plassen med tre poengs margin. Årets har derimot startet lovende med seier i de tre første kampene, men forrige rundes oppgjør mot Sint-Truiden endte med tap. Står med 3-1-1 på de fem første, men det skal sies at kampopsettet har vært av det gunstige slaget.

KVC Westerloo endte på tredjeplass i serien i fjor og fikk dermed spille play-off om opprykk, men etter seks kamper i turneringspillet var de til slutt to poeng bak Cerle Brugge. Vant 1-0 borte over Excelsior Virton sist og er dermed fremdeles ubeseieret med 3-2-0. Har fått inn flere forsterkninger til årets stall, deriblant Jamie Ruiz (a) som har scoret tre mål på fem kamper, og laget er forvent å kjempe om opprykk i år også.

Sesongstarten til Molenbeek Brussel har vært over all forventning og laget viser at de kan forbedre fjorårets 15.plass, men i dagens oppgjør tror vi de kommer til kort. Westerlo har styrket en allerede solid stall og vil etter all sannsynlighet legge seg i toppen i år også. Gjestene gikk seirende ut av begge oppgjørene i fjor, og 1.90 på at de vinner igjen er godkjent.

Lommel United - FC Dessel Sport
Lommel United fikk en tung åpning på årets sesong med tap i sine to første kamper. Spilte deretter to vanskelig bortekamper på rad, mot Boussu Dour Borinage og White Star Bruxelles, hvor de hevet seg spillemessig og greide å få med seg ett velfortjent poeng i begge kampene. Spilte uavgjort nok en gang i forrige runde hjemme mot SV Roeselare, men gjestene var da nærmest seieren. Står dermed med 0-3-2.

FC Dessel Sport fikk en fin start på årets sesong med full uttelling mot nyopprykkede Geel og Heist, men etter stortapet mot både Mouscron-Péruwelz (0-5) og AS Eupen (0-5) har nok selvtilliten fått seg en knekk. Fikk med seg ett poeng i forrige hjemmekamp mot Tubize (2-2), men forsvarsspillet viste seg nok en gang i fra en lite betryggende side. Var et av de svakere bortelagene forrige sesong med 2-4-11 totalt.

Lommel er altså uten seier i årets serie, men vi tror den kommer i dag. Etter en trøblete start har vertene vist bedring i spillet og laget har i de senere årene levert gode tall hjemme på Soevereinstadion. Dessel, som rykket opp i 2011/12, holdt seg unna nedrykksstriden i fjor med sin 12.plass, men leverte svake tall på fremmed gress. Årets utgave er uten nevnverdige forsterkninger og vi tror gjestene kommer til å slite på bortebane denne sesongen også. 1.75 på Lommel vinner hjemme i år som i fjor er spillbart og kan prøves.

Lommel United - FC Dessel Sport 1.75 3.00 3.30
FC Molenbeek Brussel - KVC Westerlo 2.95 2.90 1.90

Total odds 3.33

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør