GOAL: Tre Wolves-spillere feirer etter å ha scoret mot Aston Villa i en treningskamp.
GOAL: Tre Wolves-spillere feirer etter å ha scoret mot Aston Villa i en treningskamp. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Wolves har startet solid

Og i dag møter de et særdeles bortesvakt Queens Park Rangers.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Dagens langskudd: Formsvake Shakhtar er i trøbbel
Dagens dobbel: Spiller Wednesday på en onsdag
Tippekupongen:
Norsk duell i Champions League
V4 Jägerso Galopp
: Onsdagsvorspiel med galopp

onsdagens langoddsprogram er det en del kamper fra Champions League og det engelske ligasystemet.

Det ble en svært god tirsdag for Nettavisens tips. Sporting og Ipswich-dobbelen til 3,60 gikk sammen med singleforslaget på Lazio til 2,35 odds.

Dagens single, innleveringsfrist klokken 20.40.
Wolverhampton - QPR, H 2,00.

Hjemmelaget har fått en god start på sesongen og har 2-1-0 fra de første kampene. I helgens runde ble det uavgjort hjemme mot Hull, en kamp de måtte ha stor hjelp fra Hull-målvakt McGregor for å få noe ut av.

En stor tabbe ga James Henry en gratis scoring. Wolverhampton presset imidlertid hardt og lenge, og bommet på flere enorme sjanser i det oppgjøret. Kampen sett under ett fortjente de poenget - og kanskje mer.

Ellers har de en solid borteseier over Blackburn og også ligacuptriumf over Newport denne sesongen. Wolverhampton hadde en veldig solid sesong forrige sesong, og virker å ha startet denne på det absolutt rette sporet.

Hjemmelaget hadde en av de aller beste hjemmestatistikkene forrige sesong, med 13-6-4.

Innbyrdes er også statistikken i Wolves' favør, med 9-10-3 ifølge Norsk Tippings statistikksenter. Hjemmelaget kan stille med en uforandret ellever fra kampen mot Hull og har ingen fravær.

QPR sliter borte
Queens Park Rangers er notorisk svake på reisefot og har en helt katastrofal bortestatistikk de siste sesongene. Selv i opprykkssesongen 2013/14 hadde de bare 8-5-10 på reisefot, mens de tok syv poeng på 19 bortekamper i forrige Premier League-sesong.

Denne sesongen har de åpnet så som så, med ett poeng fra to kamper i Championship og avansement i ligacupen mot beskjedne Yeovil. Men fire baklengs og ett poeng fra kamper mot Charlton borte og Cardiff hjemme kan ikke regnes som spesielt solid. I sistnevnte kamp mistet de imidlertid to poeng etter et fantastisk mål på overtid.

De tok ledelsen 2-0, men Chris Ramsey må fortsatt ergre seg over at de ikke klarte å sette de enorme mulighetene de hadde på stillingen 2-0. I stedet ble resultatet et demoraliserende 2-2.

Queens Park Rangers har åpnet sesongen svakt og kommer med svært lite selvtillit til denne. De kan imidlertid glede seg over en skadefri tropp.

Wolverhampton har godt innbyrdes tak på QPR, et QPR som er betraktelig svakere borte. Hjemmelaget er i en positiv flyt og dobbelt betalt vurderes som et godt Championship-spill denne onsdagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus