Yabadabado i Dagens Dobbel

Nettavisen har hatt flott drag på Dagens Dobbel-spillet og kan etter ni uker bokføre et solid pluss.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for Nettavisens DD-tips

Nettavisen har spilt med overskudd i Dagens Dobbel under de ni første regnskapsukene - ikke særlig overraskende for undertegnede som elsker dette spillet. I høyoddsspill med V75 i spissen er det veldig mange faktorer som skal klaffe før det blir uttelling - og man får ofte svært lite eller ingenting betalt selvom man spiller bra.

I DD vinner man dog ofte, og spiller man smart er det store muligheter for å gå med overskudd. Denne uken har kun et av tre forslag innfridd (6.5 i odds på to spilte rekker tirsdag), men vi satser selvfølgelig på å gå i pluss denne uken også.

Kveldens omgang i Bergen er litt lunefull i våre øyne. Mange vil nøye seg med to hester i første og strø på i den andre. Det er en metode vi sjelden bruker. Vi liker å finne et holdepunkt og satse på relativt få kombinasjoner - så også i kveld.

I DD-2 vil mange satse på at banens dominant Ove Wassberg leder hele veien med 1 Digital Charcoal, men vi har ikke blitt overbevist av henne på slutten. Vi er derfor ikke særlig lystne å spille henne til de lave oddser som tilbys. Istedet retter vi våre øyne mot en annen av banens trenernestorer, nemlig Odd Storetvedt.

Hans 10 YABADABADO ZON viste enorme takter da han tross bakspor var i tet etter en halv runde sist. Derfra og inn forlot 6-åringen konkurrentene og vant på råflotte 15.8/1.600a. Nå skal det sies at den kapable hingsten har opptrådt variabelt tidligere, men vi satser på at formen og helsen er på topp også i kveld. Da tror vi fort Storetvedt avslutter dagen på beste vis.

To betrodde og en bombe
I den første avdelingen står vi på den samme trioen vi spiller på V5-bongene. Seiersmaskin og løpsfavoritt 2 Ulknert samt formtoppede og tetjagende 5 Fodnes Corrado gjør trolig opp om seieren, men vi synes det er så god verdi i 8 Holen Kvikk at vi tar med ham også.

Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 120 og 300 kroner som kan kjøpes her.

Med 180.000 omsatt ligger dd-oddsene på våre utvalgte på hhv 8, 12 og hele 95 på storoutsideren Holen Kvikk.

En kort oppsummering av V5-løpene samt de to Dobbelløpene vises i kveldens Nrk2-sending kl. 22.45.

Spillefrist er først kl. 20.35 - kjøp en bong og se om ikke Yabadabado ordner noen tiltrengte januarkroner.

Mest lest