Ruben Yttergård Jensen kan bli neste nordmann i Bundesligaen.
Ruben Yttergård Jensen kan bli neste nordmann i Bundesligaen. Foto: Reuters / NTB Scanpix

Yttergård Jenssen skal til Bundesligaen

Men da må det bli seier i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Odds:Rekdal får bank av eget vrakgods
V4 Halmstad:Lunsj med Petter
V64 Färjestad:Berglöf regjerer i Halmstad

Det ble en strålende uke for Sportspills oddstips, der vi fikk inn 12 av 17 anbefalte singler og dobler og tilbakebetalingsprosenten ble på 175. Dermed er vi solid i pluss på tipsene for andre måned på rad.

Dagens oddprogram
er flere hakk bedre enn vi er vant med på mandager, og vi kan spille på kamper fra både Tippeligaen, Premier League, Serie A og La Liga.

Vi startet dagen med et tips fra Tippeligaen og fortsetter med et spill fra 2. Bundesliga i denne saken.

Her kan du se Sarpsborg - Vålerenga direkte.

Her kan du se Arsenal - Newcastle direkte.

Dagens spill 2
Union Berlin – Kaiserslautern B 1,90

Ruben Yttergård Jenssen har fast plass på Kaiserslauterns midtbane og er en viktig brikke i lagets jakt på opprykk til Bundesligaen.

Kaiserslautern er meget vriene å slå om dagen og står med 4-4-0 på de siste åtte i serien. Kom også helt til semifinalen i cupen, men var som ventet sjanseløse mot Bayern München på bortebane.

I helgen fikk laget hjelp av 1860 München, som uventet påførte opprykksrival Greuther Fürt et hjemmenederlag. Med seier i kveld vil dermed Kaiserslautern kun være ett poeng bak kvalikplassen og tre bak Paderborn på direkte opprykk. Det er to runder igjen å spille etter kveldens kamp, og seier er det eneste som teller for Kaiserslautern.

Den offensive spilleren Karim Matmour og forsvareren Willi Orban er tilbake etter karantene, men førstnevnte er blitt skadet og må stå over. Chris Löve betegnes som usikker.

Union Berlin har på sin side vært ferdigspilt en stund, og det har preget resultatene de siste rundene. Laget står med tre strake tap og har bare vunnet én av de siste ni kampene. Den seieren kom ligaens desiderte bunnlag – Cottbus.

Trener Uwe Neuhaus, som ikke får fortsette i stillingen etter sesongen, gjorde en del endringer på laget sist, blant annet ble kaptein og toppscorer Torsten Mattuschka satt på benken. Han starter trolig i dag, men forsvarsspilleren Martin Dausch er igjen ute med skade.

Lagene har møtt hverandre i serien og cupen denne sesongen, og begge kampene har endt med 3-0-seier til Kaiserslautern. Vi tror på en ny seier til et formsterkt og motivert bortelag.

Union Berlin – Kaiserslautern 3,10 - 3,20 - 1,90
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus