(Hesteguiden.com)

Ohlsson blir førstemann ut

Fra i dag lanserer vi daglige V4-tips til Sverige og Ulf Ohlsson blir vår første bankerkusk.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny tirsdag:
Lunsjtrav Forus: Vi går Down Under
Oddstips 1: Rumensk sjokk for United?
Oddstips 2: Vi tror på Brentford

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi øker vår travsatsing fra og med denne tirsdagen og vil heretter også komme med V4-tips etter utallige forespørsler fra våre lesere. Vi vi da i tillegg til de norske travløpene, ha tips til V65/V64 i Sverige på søndager, mandager, tirsdager og på eventuelle torsdager (de gangene Norsk Rikstoto tilbyr dette på torsdager). I tillegg blir det V4-tips både mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Denne tirsdagen blir det dermed V4-tips til Bergsåker, lunsjtrav-tips til Forus, tips til den doble V5-omgangen på Momarken og tips til V65-løpene på Jägersro. Samtlige tips til Sverige vil Thomas Svensen ha ansvaret for (Leirvåg vil være vikar ved noen tilfeller), mens Håkon Einar Hansen og Kurt Leirvåg tar seg av de norske travløpene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi hadde flotte vurderinger til mandagens V65-løp i Ørebro. Fjerdevalget Monas Invercote og andrevalget Nestor Gel var våre luringer for dagen, mens bankeren Harvey Tornado innfridde med letthet. Dessverre fanget vi ikke norske S.J.s Majesty i den første avdelingen og måtte nøye oss med to femmere på alle spilleforslagene.

Det er altså Bergsåker som inviterer til V4-spill denne tirsdagen. Husk at spillestopp er kl 12.20 og rekkeprisen er to kroner. Det er kun utbetaling på fire rette.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi går til den siste V4-avdelingen for å finne vår V4-banker. 3 Cenani Tequila er rask fra start noe hun beviste sist da ha hun spant til tet. Kjemper meget bra ned oppløpet og måtte seg slått av en bra Check In Blågul siste biten. At Ulf Ohlsson setter seg i sulkyen nok en gang er klart en plussfaktor når vi bankerspiller på Bergsåker for han har vunnet 55 løp på 279 starter på denne banen i 2012. Det er en viss galoppfare for 4-års hoppa, men det var ikke noe problem i den siste starten. Motstandsmessig virker det billigere enn på lenge. Vi tror på ledelse fra start til mål for Cenani Tequila i V4-4.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Henrik fikser sakene
4 Glen Mhor er i fin form og sist så hadde han krefter spart. Er en ganske så fin hest for grunnlaget dette og han har en meget interessant oppgave i dag. Når startkatapulten 2 Penny Of Man er strøket er muligheten ganske bra for at Henrik Svensson kan komme seg til tet med Fast Photo–sønnen og da er det ingen grunn til at han skal slippe til noen. Nede som en 20% med kun 10% i innsats er han superspennende her. Vi ser liksom ikke hvem som skal ta ned Glen Mhor med form i kroppen om han kommer seg til tet. Meget flott spilleobjekt i V4-3.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør