(NTB scanpix)

Dette er sjefene som får sparken først i Premier League

Skal vi tro oddsen er det klare favoritter for hvem som forsvinner fra jobben først.

Før det er sparket en eneste kamp i Premier League er det noen klare favoritter på oddsen for hvem som kommer til å forsvinne fra serien.

Den største favoritten er fransk, og har ikke ledet laget lengre enn siden 25.oktober 2017. Mannen vi snakker om er Claude Puel som fikk sparken i Southampton i juni i fjor. Puel er nå manager i Leicester. Han har tidligere vært manager i Monaco, Lille, Lyon og Nice. Oddsen på at han skal få sparken er 4.

Rett bak ham kommer Javi Gracia, Watfords manager. Gracia tok over Watford i januar, og endte med 4-3-8 på 15 seriekamper. Kanskje ikke så rart at oddsen er 6.50

På en god tredjeplass finner du Manchester Uniteds Jose Mourinho med 7.50 i odds. Det er kanskje ikke så overraskende. Mourinho var 1 år i Benfica, 1 år i Uniao de Leiria, 2 år i Porto, 3 år i Chelsea, 2 år i Internazionale, 3 år i Real Madrid, 2 år i Chelsea og  går nå inn i sin tredje sesong. Historien tilsier at dette blir hans siste sesong i klubben.

I motsatt ender finner du Pep Guardiola og Jürgen Klopp med 75 i odds.

Her finner du alle oddsene

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør