Fikk milliontelefonen på fisketur

Det ble jubel flere steder i Norge fredag kveld.

En mann i 40-årene stod midt i Sunndalslågen og fisket da Norsk Tipping ringte for å fortelle at han var millionær. Dessverre klarte ikke mannen å ta telefonen med en gang.

. Jeg sto midt i lågen og fisket da telefonen ringte i stad, men jeg fikk ikke telefonen opp av lomma sa han da Hamar fikk tak i ham. Helt fantastisk. Nå fikk jeg gåsehud. Nesten så jeg driter i hele fisken, sa mannen som hadde fisket halvannen time uten å få noe på kroken.

Ålgård-mannen ble fredag 10. august trukket ut som vinner av 1 million kroner, samt et reisegavekort på 100.000 kroner.

Fredag 10. august var førstepremiepotten på pene 267 millioner kroner.

Ingen hadde 5+2 rette, noe som betyr at førstepremiepotten neste fredag blir på ca. 362 millioner kroner.

Andrepremiepotten blir også spre - nemlig ca. 28 millioner kroner.

I tillegg trekker vi hver fredag ut en tilfeldig norsk Eurojackpot-spiller som vinner 1 million kroner + et gavekort på 100.000 kroner.

https://www.norsk-tipping.no/lotteri?WT.mc_id=Nettavisen_sps

Millionær på Nabolaget i Gressvik

Mannen i 40-årene fra Gressvik klarte ikke slutte å juble da vinnertelefonen kom fra Hamar:

- Altså nå kjenner jeg meg så lett her. Snart flyr jeg vel. Og jeg da, som aldri vinner noe som helst.

Vinnerkupongen var en 5-ukerskupong som mannen hadde kjøpt på mobil.

Millionærens nærmeste spillende naboer i Gressvik kunne også juble, etter å ha innkassert 100.000 kroner hver fredag 10. august.

Nina Cecilie Andersen (40): - Dette var helt rått! Nå blir det nok reise på meg, sier den glade vinneren. Vinnerkupongen kjøpte hun på mobil.

Kvinne (70 - årene): - Dette var veldig gøy! Jeg fikk jo sms av Norsk Tipping, men jeg skjønte ingenting jeg, så jeg visste ikke at jeg hadde vunnet før du ringte nå, sier den svært overraskede kvinnen. Vinnerkupongen kjøpte hun på mobil.

Gro Bekkhus (60): - Tuller du med meg? Nå får jeg frysninger på ryggen her. Gurimalla, så gøy! Vinnerkupongen kjøpte kvinnen på mobil.

Mann (70-årene), kjøpte vinnerkupongen på Kiwi Ørebekk.

Mann (50-årene): - Jeg tror kona er lettere sjokkskadet nå, jeg leste opp vinnermeldingen fra Norsk Tipping og da brølte jeg rett ut, forteller mannen som kjøpte vinnerkupongen på mobil.

Her kan du levere lotto på mobil og nett

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør